Nieuw binnen Nike Pegasus Trail 5

7 May 2024
Nieuw binnen Nike Pegasus Trail 5

Jouw trailavontuur start direct vanaf de voordeur met de Nike Pegasus Trail 5. De vijfde generatie van deze sterke trailschoen zorgt ervoor dat de switch tussen on en off road naadloos in elkaar overvloeit. Zo kun jij altijd gaan waar je ook rent. Uitgerust met een energieke ReactX-foam tussenzool en een slijtzool die het nieuwe All terrain Compoundrubber bevat, ontdek jij elke uithoek van de wereld en alles daar tussenin.

In deze review delen wij de nieuwste updates van de Nike Pegasus Trail 5 en voor wie en welke hardloopsessies deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & specificaties

Type schoen: Trailschoen
Heel drop: 9,5 mm
Gewicht: M 300 g/ V 243 g
Materiaal bovenwerk: Ademend mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: Ultraresponsieve ReactX foam
Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool met All Terrain Compoundrubber

Technologieën & specificaties

Update van de Nike Pegasus Trail 4 versus Nike Pegasus Trail 5

  • Zachtere, energiekere demping: Waar de Pegasus Trail 4 nog een tussenzool had van Reactfoam, is de Nike Pegasus Trail 5 uitgerust met een energiekere en zachtere tussenzool van React X foam. Deze ultraveerkrachtige tussenzool vangt de klappen van het harde asfalt voor je op en biedt je de benodigde portie stabiliteit wanneer jij je (letterlijk) op los zand begeeft. Ook is deze soort foam 43% duurzamer dan de normale React foam. Je spaart dus niet alleen je gewrichten, maar ook het milieu.
  • Betere ventilatie, betere pasvorm: Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht en ademend engineered mesh, wat je voeten onderweg heerlijk koel houdt. Zelfs wanneer jij het tempo flink opvoert. Het mesh is op strategische punten strakker geweven, zodat je profiteert van extra stevigheid en bescherming bij de tenen en geen natte voeten krijgt onderweg. Ook is de Pegasus Trail 5 wederom uitgerust met de Flywire-technologie, hiermee trek jij de teugels flink aan voor een veilige en stabiele pasvorm.
  • Betrouwbare grip, altijd overal: Waanzinnige grip waar je ook bent, waar je ook rent. Deze alleskunner heeft een slijtzool met het nieuwe Nike All Terrain Compound rubber. Met minder rubber biedt de slijtzool extra grip op ongerept terrein én geniet je van ongekend soepele overgangen op de weg.


Conclusie

Met de Nike Pegasus Trail 5 kun je zonder enige twijfel elk pad op je route inslaan. De combinatie van het energieke React X foam met de ATC-rubberen buitenzool maakt dat je met deze trailschoen op elk soort ondergrond uit de voeten kunt en geniet van frisse benen van voordeur tot trail en van trail weer naar huis. 

De upgrade van het React naar het React X foam trakteert je op een boost aan energie bij elke stap, zodat je met gemak je ronde in de bossen of op de weg verlengt. De ATC-rubberen zool biedt voldoende grip op verhard en onverhard terrein, waardoor je altijd en overal aan je avontuur kunt beginnen.

Kortom, ben je op zoek naar een alleskunner die zelfs de meest onverwachtse wendingen vertrouwd aan laat voelen dan is de Nike Pegasus Trail 5 de jouwe. Deze road-to-trailschoen brengt je waar je wilt zijn, waar dan ook, wanneer dan ook.