Nieuw binnen Nike Pegasus 40

13 April 2023
Nieuw binnen Nike Pegasus 40

Reken altijd op de comfortabele en klassieke Nike Pegasus 40!

Het is weer tijd om een nieuwe hardloopschoen aan de iconische Pegasus-lijn toe te voegen. Met de Pegasus 40 kun je altijd rekenen op een vertrouwde run van start tot finish. Of je nu veel kilometers maakt, of er een pittige snelheidssessie op het programma staat, deze veelzijdige klassieker laat je nooit in de steek. Lees hieronder hoe de nieuwste Pegasus-aanwinst nog steeds dezelfde ondersteuning biedt, maar met extra responsiviteit én een verbeterd comfort voor de gevoelige plekken.

Betrouwbaar van start tot finish

Of je nu een hiellander of een voorvoetlander bent, de Pegasus 40 geeft je altijd de ondersteuning die je nodig hebt. De schoen bestaat uit de geweldige combinatie van een afgestemde neutrale ondersteuning en een bewust geplaatste demping om op elke pas te kunnen vertrouwen. Zelfs zo betrouwbaar dat je altijd kunt rekenen op een natuurlijke pas met een soepele overgang van hiel naar teen. Precies de ondersteuning waar je op zit te wachten voor je alledaagse runs!

Bouncend de straten door

Een beetje meer is altijd fijn. Met deze nieuwste versie geniet je van een waanzinnige responsiviteit die je nog niet eerder hebt gevoeld bij Pegasus-schoenen. Dankzij het samenvoegen van Nike React Technologie én het plaatsen van twee Zoom Air Units kun je rekenen op een zachte maar veerkrachtige run. Deze baanbrekende React Technologie bestaat uit een licht maar stevig foam dat een comfortabele en responsieve run verzekert. Tegelijkertijd zorgen de Zoom Air units in de voorvoet en hiel voor hetgeen waar je nooit genoeg van kan hebben: Veerkracht en energie!

Extra lief zijn voor je voeten

Comfort heeft altijd centraal gestaan bij de Pegasus-reeks. Met de Pegasus 40 verwen je je voeten dankzij de uitnodigende pasvorm. Niets is namelijk fijner om de gevoelige delen van je voet wat extra comfort te kunnen bieden op momenten dat je er écht even doorheen zit. Een middenvoetband biedt een heerlijk zacht gevoel voor je voetboog, terwijl het enkellaagse mesh stevig ventileert en de suède binnenkant als kussentjes aanvoelen. Afgewerkt met een cirkelvormig ontwerp dat zich aan je voet aanpast, heeft deze klassieker zich wederom overstegen!

De Nike Pegasus 40 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond:
Road
Materiaal bovenwerk:
Enkellaags mesh
Materiaal tussenzool:
Nike React technologie, Nike Zoom Air Units
Heel drop: 10 mm