Nike Air Zoom Pegasus 37 vs. Nike Air Zoom Pegasus 38

25 April 2021
Nike Air Zoom Pegasus 37 vs. Nike Air Zoom Pegasus 38

Je gevleugelde werkpaard is terug! De Nike Air Zoom Pegasus 38 heeft hetzelfde responsieve foam als zijn voorganger en biedt nog steeds veerkracht bij elke stap. Ook heeft Nike voor de Pegasus 38 een aantal veranderingen doorgevoerd. Wat het verschil is tussen de Nike Air Zoom Pegasus 37 en de Nike Air Zoom Pegasus 38, lees je hier!

Een stukje geschiedenis over de Nike Air Zoom Pegasus

Wist je dat de eerste Air Zoom Pegasus in 1983 werd gelanceerd? Nike noemde het de Pegasus, naar het gevleugelde paard om beweging, snelheid en de allure van vliegen te vertegenwoordigen. Vandaag de dag staat het model bekend als een van de meest duurzame, betrouwbare, veelzijdige en algemeen verkrijgbare hardloopschoenen ter wereld.

Meer foam in de Nike Air Zoom Pegasus 38 voor een veerkrachtig gevoel

Voor de Air Zoom Pegasus gebruikt Nike React Foam. Aan de Nike Air Zoom Pegasus 38 is meer foam toegevoegd aan de middenzool. Hierdoor profiteer je van een betere demping, maar je ervaart nog wel een veerkrachtig en stevig gevoel. Het speciale schuim is zacht, maar je zakt niet veel in tijdens het lopen.

Een meer gewatteerde tong

De Nike Air Zoom Pegasus 38 heeft en vernieuwde tong. Deze is meer gewatteerd en zit niet meer vast aan een binnenhoes. Daarnaast zorgt het zachter en beter ademend mesh bovenwrk voor meer loopcomfort. De vernieuwde leest biedt meer ruimte in de teenruimte, waardoor je de Nike Air Zoom Pegasus 38 qua pasvorm beter kunt vergelijken met Pegasus-modellen van vóór de 37e versie.