Release Alert: Nieuw binnen in Oktober

25 October 2023
Release Alert: Nieuw binnen in Oktober

Release alert


Trakteer jezelf op vers schuim voor vele veerkrachtige en energieke kilometers. Nike, adidas, New Balance en On hebben weer nieuwe modellen op de markt gebracht waarmee jij je run naar een hoger niveau tilt. Ook bracht ASICS de Lite-Show collectie uit en ben jij met de bestsellers van ASICS extra zichtbaar in het donker.

New Balance 1080 v13

Wat voor loper je ook bent en waarom je ook rent de New Balance 1080v13 sluit niemand buiten als het gaat om de ultieme hardloopervaring. Voor de een is dit dé schoen voor herstelruns voor de ander de schoen om de werkdag rustig mee af te sluiten en om fit te blijven. Wat je motivatie ook is de compleet vernieuwde 1080v13 is jouw upgrade naar first class comfort tijdens welke run dan ook.

Geschikt voor: Road
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 262 gram / W 206 gram
Heel drop: 6 mm

Nike Vomero 17

Je hebt hardloopschoenen waarmee je wel lekker loopt en je hebt de Nike Vomero 17, dé hardloopschoen die je bij elke stap onoverwinnelijk laat voelen. De nieuwe Vomero 17 biedt je de succesformule van onuitputtelijke energie, premium zachtheid en een lichtgewicht gevoel, zodat jij gemakkelijker je tempotraining versnelt en je duurloop met kilometers verlengt.

Geschikt voor: Road
Afwikkeling: Neutraal
Heel drop: 10 mm

New Balance 1080v13

New Balance

1080v13

Nike vomero 17

Nike

Vomero 17

On Cloudflow 4

Raak binnen no-time in de flow met de Cloudflow 4. Deze hardloopschoen is geïnspireerd op de On Cloudboom Echo en maakt snelheid mogelijk voor iedere loper. De schoen is vederlicht en zorgt voor een razendsnelle voorwaartse rol, zodat jij moeiteloos het tempo kunt verhogen. Zin om te racen? Met deze schoen ga jij op wedstrijddag als een trein.  

Geschikt voor: Road / wedstrijden
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 235 gram / W 200 gram
Heel drop: 8 mm

Adidas Adistar Cold.RDY

Weer of geen weer met deze schoen kun je altijd gaan. Met de adidas Adistar Cold.RDY ben je gewapend tegen de elementen en houdt geen enkele bui je nog tegen. Deze special edition is uitgerust met de COLD.RDY technologie en houdt je voeten warm en droog terwijl de duurzame Continental™ Rubber buitenzool zorgt voor maximale tractie en grip op gladde ondergronden. Komt er een bui aan? Schoenen aantrekken en gaan!

Geschikt voor: Road
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 320 gram / W 320 gram
Heel drop: 6 mm

ASICS GEL-Kayano 30 Lite-Show

Steel de show met dé Lite-Show editie van de ASICS GEL-Kayano 30. Dé antipronatieschoen van ASICS is voorzien van reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid bij weinig licht en straal je nog meer bij elke stap. Van avondmarathon tot korte rondes in de wijk. Met de ASICS GEL-Kayano 30 Lite-Show zet jij jezelf kilometers lang in de schijnwerper.

Geschikt voor: Road
Afwikkeling: antipronatie
Gewicht: M 310 gram / W 265 gram
Heel drop: 10 mm

On Cloudflow 4

On

Cloudflow 4

adidas Adistar C.RDY

adidas

Adistar C.RDY

asics GEL-Kayano 30 Lite-Show

ASICS

GEL-Kayano 30 Lite-Show