ASICS GEL-NIMBUS™ 25 de meest comfortabele hardloopschoen ooit

9 January 2023
ASICS GEL-NIMBUS™ 25 de meest comfortabele hardloopschoen ooit

Na een maanden in spanning te hebben gezeten mogen we je eindelijk het nieuwste paradepaardje van ASICS tonen. Wij presenteren je de nieuwe ASICS GEL-NIMBUS™ 25. Deze hardloopschoen geeft je het gevoel alsof je op wolken loopt en ziet er uiteraard waanzinnig goed uit.

Het werd tijd om comfort naar een hoger niveau te brengen en dat is gelukt. De nieuwste GEL-NIMBUS is uitgebreid getest op comfort in een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door The Biomechanics Lab*. Deze schoen werd door meer dan 100 hardlopers uitgeroepen tot de comfortabelste hardloopschoen ooit!

Maak je klaar voor ongekend Comfort

Deze lichte neutrale GEL-Nimbus is compleet vernieuwd en trakteert je elke keer weer op een heerlijk zachte en soepele trainingsrit. Direct wanneer je de schoen aantrekt ervaar je de extreme zachtheid van de OrthoLite™ X-55 sockliner. Je voeten worden perfect omhult in een zijdezacht gebreid bovenwerk die slippen in de schoen voorkomt en je een verbeterd ademend vermogen biedt.

En daar blijft het niet bij. Ook tijdens de landing geniet je van wederom ultieme zachtheid dankzij de toevoeging van de nieuwe PureGEL™ technologie in de hiel en voorvoet en 20% meer FF BLAST™ PLUS demping in de tussenzool.

Beter voor jou en ook beter voor het milieu

De GEL-NIMBUS™ 25 is een stuk duurzamer. De tussenzool bestaat voor 20% uit bio-based materiaal en ook het bovenwerk is gemaakt van minstens 75% gerecycled materiaal. De buitenzool van AHAR™-rubber zorgt voor een hogere slijtvastheid, waardoor de schoen extra lang meegaat en je tijdens je loop voorziet van een stevige grip.

Of je nu gaat voor de 5K, 10K of een hele marathon. Reken er maar op dat jij met deze hardloopschoen straks moeiteloos kilometers (extra) na elkaar aftikt.

*Volgens een onafhankelijke test naar comfort door The Biomechanics Lab, Zuid-Australië in vergelijking met producten van concurrenten