Nieuw: New Balance More Trail v3

31 March 2023
Nieuw: New Balance More Trail v3

Meer demping, stabiliteit en comfort voor al je trailavonturen!

De New Balance More Trail v3 doet zijn naam eer aan. De trailschoen is voorzien van de nieuwste snufjes om hardlopen nóg prettiger te maken. Dankzij de waanzinnige combinatie van Fresh Foam X in de tweedelige tussenzool en de vertrouwde New Balance rocker kun je rekenen op méér demping en ondersteuning. Lees snel verder hoe New Balance zichzelf weer heeft overstegen en een heerlijke trailschoen op de markt heeft gebracht voor een ultieme comfortervaring.

De D van Demping en Duurzaamheid

Ervaar de meest gedempte ervaring ooit van een trailschoen! Het Fresh Foam X is verwerkt in de tussenzool voor een heerlijk zacht loopgevoel tijdens je trailruns. Het schuim vangt de harde klappen op, zodat de impact op je voeten en benen zo klein mogelijk wordt gehouden. Een beetje lief zijn voor je lijf kan namelijk nooit kwaad. En wat ook mooi is? Het Fresh Foam-tussenzoolschuim bestaat voor ongeveer 3% uit bio-based content, wat gemaakt is van hernieuwbare bronnen. Zo werken we samen om onze ecologische voetdruk te verminderen!

Meten is weten

Om zo’n gedempte schoen te kunnen leveren, heeft New Balance een uitgebreide procedure gevolgd om tot baanbrekende inzichten te komen. De schoen heeft een data-driven buitenzool voor een strategische plaatsing van dempingszones en flexzones om een natuurlijke looppas na te streven. In combinatie met de bekende New Balance rocker worden je voeten door de gehele loopcyclus begeleid. De uitkomst? Een zo efficiënt mogelijke looppas wat jou nauwelijks energie kost!

Bescherming waar je u tegen zegt

De juiste bescherming en comfort zijn geen overbodige luxe wanneer je off-road gaat. Dankzij de Vibram-buitenzool kun je rekenen op een uitstekende grip om elke ondergrond moeiteloos te bedwingen. Het ademende bovenwerk van synthetisch mesh laat je voeten kilometerslang ventileren, terwijl het schuim over de gehele lengte extra stabiliteit geeft. Last but not least zijn verschillende Toe Protect-technologieën toegepast om op elk moment je voeten te beschermen tegen alle planten en stenen die je tegenkomt. Zo ben jij meer dan ready voor alle trailavonturen!

Shop hier de New Balance More trail V3 voor dames en voor heren.

De New Balance More trail V3 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond: Trail
Gewicht: Dames 265 gram / Heren 305 gram
Materiaal bovenwerk: Synthetisch mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: Fresh Foam X
Heel drop: 4mm