New Balance FreshFoam X 860v13 voor kilometers loopplezier

1 November 2022
New Balance FreshFoam X 860v13 voor kilometers loopplezier

Hardlopen is hard werken en dat moet tijdens jouw dagelijkse rondje al beloond worden. New Balance streeft ernaar om elke training zo comfortabel mogelijk te maken. Met het FreshFoam X 860v13 model is dat meer dan gelukt. De 860v13 staat gelijk aan kilometers comfortabel loopplezier. Laat maar komen!

De nieuwste FreshFoam X 860v is net zo stabiel als zijn voorgangers, maar loopt door nieuwe technieken en perfecte vormgeving vele malen zachter en soepeler. De hardloopschoen is geschikt voor overpronerende lopers en is de perfecte basis voor snelle intervallen, tempo- en duurlopen.

Ongekende stabiliteit

Het Dual Density materiaal onder de middenvoet zorgt voor extra ondersteuning en voorkomt overpronatie. De mediale post van de middenvoet is verstevigd met unieke borduursels. Deze borduursels houden het kantelen van je voeten tegen op het moment dat jij vermoeid raakt. Het gebruik van dikker mesh zorgt voor de perfecte omsluiting van je voeten. Met de FreshFoamX 860v13 ben jij verzekerd van extra stevigheid en dé ideale pasvorm.

Een zachte landing

Het bekende FreshFoam biedt de beste demping voor waanzinnig comfort. De toplaag is bij deze schoen onder de midden- en voorvoet geplaatst en een stuk zachter. Geloof ons dat merk je, want de 860v13 trakteert je bij elke pas op een ultrazachte landing en een heerlijk bouncy gevoel.

Voor een soepeler verloop

Ook deze FreshFoam X heeft weer de typische slijtzool bestaande uit verschillende vormen en materialen. Elke vorm en ieder materiaal is perfect afgestemd op specifieke fase van afwikkeling. Zo verloopt jouw ritje een stuk soepeler.

De hardloopschoen is geheel geproduceerd volgens de New Balance Green Leaf standaard en bestaat deels uit gerecyclede materialen, organische materialen of restmaterialen. New Balance zet hiermee een stapje verder om de impact op het milieu te verminderen.

FreshFoam X 860v13 bij RunningDirect

Nooit meer afzien met de waanzinnig comfortabele FreshFoam X 860v13 hardloopschoen. Bestel ‘m vandaag nog bij RunningDirect. Deze schoen is verkrijgbaar in dames- en herenmodellen.