Mizuno x Rijksmuseum x Rembrandt

1 August 2019
Mizuno x Rijksmuseum x Rembrandt

Maak kennis met de officiële schoen van de TCS Amsterdam Marathon 2019. De Mizuno Wave Ultima 11 is letterlijk een kunstwerk geworden. Voor deze limited edition hardloopschoen is er een samenwerking aangegaan met het Rijksmuseum. De gehele schoen is geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt.

2019 staat het Rijksmuseum in het teken van het Rembrandtjaar. Het is dit jaar namelijk 350 jaar geleden dat de Nederlandse kunstenaar overleden is. De Nachtwacht is op de upper, in de zool en in de kleuren van de schoen duidelijk terug te zien.

De Mizuno Wave Ultima 11 als canvas

Voor de Mizuno x Rijksmuseum x Rembrandt is de Mizuno Wave Ultima 11 als canvas gebruikt. Aan de buitenkant is een mooi spel van lichte en donkere kleuren gebruikt en aan de binnenzijde zie je details van de iconische Nachtwacht terugkomen. De Pantone kleuren die Rembrandt van Rijn destijds heeft gebruikt voor De Nachtwacht, zijn in 2019 ook gebruikt voor de Mizuno Wave Ultima 11.

Een soepele hardloopervaring met de Mizuno Wave Ultima 11

Niet voor niets zijn veel lopers verkocht aan de Mizuno Wave Ultima 11. De energie die ontstaat bij iedere stap op de grond wordt opwaarts teruggegeven, zodat de hardloopschoen letterlijk een springveer is tijdens jouw run. Je loopt met extra demping door de U4icX technologie, zodat je hiel ontlast wordt en je loopt met een prettige en stevige pasvorm door de zachte upper en de strategisch geplaatste versterkingen.

Loop jij mee met de TCS Amsterdam Marathon?

De TCS Amsterdam Marathon vindt dit jaar plaats op 20 oktober 2019. Loop jij dit jaar mee? Om je optimaal voor te bereiden, doet het je zeker goed om alvast de nodige sportvoeding en comfortabele hadloopkleding te bestellen. En natuurlijk mag deze gloednieuwe Mizuno Wave Ultima 11 niet ontbreken. Ben er snel bij, want hij is in een beperkte oplage uitgebracht!