Mizuno Wave Skyrise vs. Mizuno Wave Ultima

8 January 2020
Mizuno Wave Skyrise vs. Mizuno Wave Ultima

De Mizuno Wave Skyrise heeft een neutrale afwikkeling en is de opvolger van de Mizuno Wave Ultima. Voor dit nieuwe model heeft het merk een aantal veranderingen doorgevoerd. Wat het verschil is tussen de Mizuno Wave Skyrise en de Mizuno Wave Ultima, lees je in deze blog.

Mizuno Wave Skyrise hardloopschoenen met Mizuno Foam Wave

Voor de Mizuno Wave Ultima is een harde kunststof Wave plaat gebruikt. Deze plaat is voor de Mizuno Wave Skyrise vervangen door Foam Wave. Dit zorgt, samen met het XPOP PU-schuim, voor een zachte demping en een zwevend gevoel tijdens het hardlopen.

Een verminderde druk tijdens het landen en afzetten

Schokken tijdens iedere landing en afzet worden optimaal opgevangen en de druk wordt aanzienlijk verminderd. Met een gewicht van 300 g (heren) en 240 g (dames) voelt de Mizuno Wave Skyrise fijn aan zet je ongeëvenaarde prestaties neer.

Een comfortabel en zacht engineered mesh bovenwerk

De Mizuno Wave Skyrise is ontworpen voor het lopen van afstanden. Daarom is er niet alleen aan de demping gedacht, maar ook het bovenwerk heeft de nodige aandacht gekregen. De upper voelt comfortabel en zacht aan door het engineered mesh en de hardloopschoen sluit strak aan, zonder beknellend aan te voelen.