Mizuno Wave Skyrise 2 X Rijksmuseum

12 August 2021
Mizuno Wave Skyrise 2 X Rijksmuseum

De Mizuno Wave Skyrise 2 X Rijksmuseum

De 2021 editie van de TCS Amsterdam Marathon staat weer voor de deur en Mizuno en het Rijksmuseum hebben hiervoor wederom de handen ineen geslagen. Dit maal eren Mizuno en het Rijksmuseum de gezamenlijke binding met Japan. Mizuno is zoals vele misschien wel weten een Japans schoenmerk en dat komt goed samen met de Japanse invloeden die ook terug te vinden zijn in het Rijksmuseum. De Japanse kimono’s met kraanvogels uit het Rijksmuseum zijn de inspiratiebron geweest voor het ontwerp van de Mizuno Wave Skyrise 2 x Rijksmuseum. Kraanvogels staan symbool voor geluk en eeuwige jeugd en deze zijn terug te vinden in gestileerde vorm op de Wave Skyrise 2 X Rijksmuseum.

TCS Amsterdam Marathon

De TCS Amsterdam Marathon is een van de grootste hardloopevenementen van Europa en vindt plaats op 17 Oktober 2021. Mizuno is dit jaar voor de 21ste keer hoofdsponsor van dit evenement. Voor meer informatie over dit evenement kan je terecht op de website van het Rijksmuseum of op de website van TCS Amsterdam Marathon.

Mizuno Wave Skyrise 2

De Mizuno Wave Skyrise 2 is de opvolger van de geliefde Skyrise. Deze schoen biedt veel loopcomfort en een ongekende demping en energieteruggave. De schoen is gericht op lange afstanden en het verzorgen van een zo comfortabel mogelijke run. Dit is waarom deze schoen ook gekozen is voor de Marathon. In het vorige model zat het XPOP PU-schuim van Mizuno, deze is vervangen voor Mizuno Enerzy. Dit speciale schuim zorgt voor een nog betere demping en energieteruggave.

Het ontworpen patroon op de hiel van de Wave Skyrise 2 x Rijksmuseum heet Chidori, wat in het Japans “Duizend Vogels” betekent. In dit geval staat het voor de handeling Senba-tsuru, een handeling waarbij duizend kraanvogels uit origamipapier worden gevouwen om een wenst uit te laten komen. Is jouw wens om op een comfortabele en unieke schoen te lopen? Dan laat de Mizuno Wave Skyrise 2 X Rijksmuseum deze wens voor je uitkomen!

De Mizuno Wave Skyrise 2 X Rijksmuseum shop je uiteraard bij RunningDirect en is verkrijgbaar voor 124,95€.