Mizuno Wave Sky Neo VS Mizuno Wave Sky Neo 2

9 July 2021
Mizuno Wave Sky Neo VS Mizuno Wave Sky Neo 2

De Mizuno Wave Sky neo is een neutrale schoen, ontworpen voor lopers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde demping en ultiem comfort. De Wave Sky Neo 2 heeft een aantal updates gehad, wat de verschillen zijn tussen de Mizuno Wave Sky Neo en de Wave Sky Neo 2 lees je hier:

Compleet nieuw bovenwerk

Het bovenwerk is aangepast en bestaat uit een 3D geweven mesh materiaal genaamd Wave Knit. Samen met de vaste tong, zorgt dit voor een “sok achtig” gevoel met voldoende stretch en houvast voor een perfecte aansluiting om de voet.

De instap is verhoogt in de hak voor een goede aansluiting, de externe hielkap zorgt daarnaast voor de nodige stabiliteit. Door de lus aan de achterkant wordt de instap makkelijker gemaakt.

Twee lagen Mizuno Enerzy Core

In de nieuwe Mizuno Wave Sky Neo 2 zitten niet één maar twee lagen Enerzy core materiaal. Dit zorgt ervoor dat de schoen 293% zachter en 56% veerkrachtiger is dan het traditionele euphoric materiaal.

Veel Stabiliteit

De schoen krijgt zijn stabiliteit door de kuipconstructie, bestaande uit een bovenlaag van mizuno U4icX materiaal en een onderlaag van Mizuno Enerzy, dit in combinatie met de Foam wave technologie zorgt ervoor dat de schoen erg stabiel en comfortabel is.

Unieke Slijtzool

De slijtzool is gemaakt van geblazen carbon rubber wat zorgt voor voldoende grip en slijtvastheid, waardoor de schoen langer mee gaat.