Mizuno Wave Sky 2 vs. Mizuno Wave Sky 3

20 June 2019
Mizuno Wave Sky 2 vs. Mizuno Wave Sky 3

De Mizuno Wave Sky 3 is ontworpen voor de lange afstanden en geschikt voor de neutrale hardloper. De allround hardloopschoen is in een geheel nieuw jasje gestoken. Wat de verschillen zijn tussen de Mizuno Wave Sky 2 en de Mizuno Wave Sky 3, lees je hier!

Een nieuwe X-POP tussenzool in de Mizuno Wave Sky 3

De Mizuno Wave Sky 3 heeft een geheel nieuwe X-POP tussenzool gekregen. Deze zoolconstructie werkt als een springveer en geeft je een beter rebound, demping en is vele malen duurzamer. Ultieme demping en zachtheid komen samen in de X-POP tussenzool en de energie die vrijkomt bij het neerdalen worden direct opwaarts teruggeven.

De zool van de Mizuno Wave Sky 3 heeft een nieuwe opbouw gekregen

In tegenstelling tot de Mizuno Wave Sky 2, heeft de Mizuno Wave Sky 3 geen Wave-plaat in de zool. De Wave-plaat is vervangen door het gloednieuwe Foam Wave. De zool is uit twee delen opgebouwd, die ieder hun eigen stijfheid hebben. Iedere stap die je zet wordt maximaal gedempt en de schoen geeft je een zwevend gevoel, zonder dat je inlevert op je stabiliteit. Ook houdt de Foam Wave de X-POP op de juiste plaats.

Jouw wreef wordt omwikkeld door de AeroHug stof

De hardloopschoenen zijn uitgevoerd met comfortabele AeroHug stof. Dit verzekerd je van een optimale pasvorm, aangezien de stof zich aanpast naar de vorm van je voeten. De schoen sluit strak aan, zonder beknellend te voelen. De geweven upper zorgt ervoor dat de Mizuno Wave Sky 3 ademt en je voeten koel en droog houdt en het hielstuk zorgt, samen met de slijtzool, voor maximale stabiliteit en grip.