Mizuno Wave Rider 24 vs. Mizuno Wave Rider 25

3 June 2021
Mizuno Wave Rider 24 vs. Mizuno Wave Rider 25

De Mizuno Wave Rider 25 is een neutrale hardloopschoen, ontworpen voor het lopen van je dagelijkse rondjes. Voor de inmiddels 25e editie heeft Mizuno een aantal updates doorgevoerd. Wat het verschil is tussen de Mizuno Wave Rider 24 en de Mizuno Wave Rider 25, lees je hier.

De Mizuno Wave Rider 25 heeft een nieuw tweelaags Air Mesh bovenwerk

Voor de Wave Rider 25 heeft Mizuno de upper een update gegeven. Deze is gemaakt van vernieuwd tweelaags Air Mesh. Hierdoor blijven je voeten langer koel en haal je meer uit iedere run. Ook zorgt het bovenwerk voor meer houvast. De half vast gezette tong bestaat  uit rekbaar binnenmateriaal. Dit zorgt vervolgens weer voor een naadloze omsluiting.

Een tussenzool van Mizuno Enerzy

Wist je dat de tussenzool van de Mizuno Wave Rider 25 is gemaakt van Mizuno Enerzy? Hierdoor is de hardloopschoen 15% veerkrachtiger en 17% zachter en zorgt daarmee voor nog meer demping en respons.

Even terug in de tijd

Wist je dat de eerste Mizuno Wave Rider in 1997 op de markt is gebracht? Ook al heeft de hardloopschoen tal van updates gerekregen, de inmiddels iconische Wave-plaat is altijd behouden gebleven. Echter is deze Wave-plaat in een nieuw jasje gestoken en gemaakt van duurzame eco materialen.De tradiotionele Wave Plate, een kunststof plaat in de vorm van een golf, zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht bij iedere afzet. De Wave Plate is verstevigd aan de binnenzijde wat zorgt voor stabiliteit.

Je shopt de Wave Rider 25 binnenkort bij Hardloopshop