Mizuno Wave Rider 23 vs Mizuno Wave Rider 24

14 July 2020
Mizuno Wave Rider 23 vs Mizuno Wave Rider 24

Maak kennis met de Mizuno Wave Rider 24. Het merk heeft de inmiddels 24e editie een complete metamorfose gegeven, die geschikt is voor zowel een duurloop als snelle intervaltrainingen. Wat het verschil is tussen de Mizuno Wave Rider 23 en de Mizuno Wave Rider 24, lees je in deze blog.

Mizuno Wave Rider 24 hardloopschoenen met Mizuno Enerzy in de hak

Voor het eerst heeft Mizuno voor de Rider het Enerzy materiaal verwerkt. Dit materiaal is voelbaar in de hak (onder de Wave Plate), wat betekent dat je met een responsievere en zachtere demping loopt. Enerzy werkt als een stuiterbal, waardoor je profiteert van een ongekend hoge energieteruggave.

Stabiliteit en een ongeëvenaard comfort met de Mizuno Wave Rider 24

Naast het Enerzy dempingsmateriaal, heeft Mizuno voor de Wave Rider 24 ook de Intercool-technologie, Dynamotion Fit, SmoothRide en de Wave-technologie toegevoegd. Hierdoor profiteer je van stabiliteit en een ongeëvenaard comfort en maximale voorwaartse energieteruggave.


Een verdikking bij de instap in de hak

Je hiel wordt goed aangesloten door de verdikking bij de instap in de hak en je middenvoet wordt fijn omsloten door de constructie van de tong. Warmte- en vochtopbouw wordt in de Wave Rider 24 tegengehouden door de Intercool-technologie en je blijft een constant tempo aanhouden door het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool.