Nieuw: De Mizuno Wave Rebellion Pro

17 February 2023
Nieuw: De Mizuno Wave Rebellion Pro

Verbreek je eigen records met de razendsnelle carbonschoen van Mizuno! Na de carbonhype van eerdere merken kon Mizuno niet achterblijven. Uitgerust met de nieuwste materialen en carbontechnologieën introduceert Mizuno de Wave Rebellion Pro, een revolutionaire schoen die speciaal is ontwikkeld voor hardlopers die een marathon onder de 2,5 uur willen rennen. Hoe snelheid, stabiliteit en comfort samenkomen in één schoen lees je hieronder.

Een unieke tussenzool voor baanbrekende records   
Laat vermoeidheid geen kans krijgen door het ontwerp van de unieke tussenzool. Een overdreven schuine hiel creëert een optimaal landingspunt bij de middenvoet -en voorvoet. Zo krijg je altijd de meest efficiënte energie terug, precies wat je nodig hebt om op schema te blijven voor die snelle tijd. In de tussenzool zijn ook twee lagen van Mizuno Wave Enerzy Lite+ en Enerzy Lite verwerkt voor een ongelooflijk stuiterende en responsieve run. Zo word je pas na pas naar voren gestuwd dankzij deze baanbrekende SMOOTH SPEED ASSIST-technologie.

De gouden combinatie van carbon en stabiliteit
Maar dat is niet alles! Carbon is dé revolutionaire toevoeging in hardloopschoenen om je persoonlijke records aan te scherpen. De duurzame nylonplaat met carbon voegt een ongekende stijfheid én ondersteuning toe. Ervaar een energieke snelheidsboost die je nog nooit eerder hebt ervaren. De gehele zoolopbouw met het superfoam, de gebogen zool en de carbonplaat creëren een uitzonderlijk lanceerplatform, zodat jij kilometer na kilometer kunt blijven gaan!

Een sokachtige fit voor jouw comfort
Als je 42,195 kilometer lang op hardloopschoenen loopt, is comfort geen overbodige luxe. Het antwoord hierop is een bovenwerk met beperkte stiksels en materiaaldelen voor een naadloze pasvorm. Tel hier het extra lichte bovenwerk en een tong die op zijn plek wordt gehouden bij op, en je ervaart een schoen die als een soort sok rond de hiel en enkel aansluit. Een razendsnelle schoen met een sokachtige fit, wat wil je nog meer?

Shop hier de Mizuno Wave Rebellion Pro voor heren en voor dames.

De Mizuno Wave Rebellion Pro op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond:
Road
Gewicht:
Ca. 225 gram
Materiaal bovenwerk:
Lichtgewicht mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool:
Enerzy Lite technologie, wave plaat met carbon, wave technologie
Heel drop:
4,5mm