Mizuno Wave Inspire 19 vs Mizuno Wave Inspire 18

3 February 2023
Mizuno Wave Inspire 19 vs Mizuno Wave Inspire 18

Zet je schrap voor snellere rondetijden en een oneindig soepele rit met de nieuwste Mizuno Wave Inspire 19. Deze vernieuwde antipronatieschoen biedt je premium support, meer van het befaamde Enerzy foam en meer comfort dan zijn voorganger. Ben je op zoek naar een snelle schoen die lichte support biedt voor je dagelijkse hardloopsessies? Dan is de Mizuno Wave Inspire de oplossing. Je leest hier waarom.

2 mm meer stack height voor extra comfort en meer voortstuwing

De nieuwe Mizuno Wave Inspire 19 heeft 2 mm meer Enerzy Foam dan de Wave Inspire 18. Meer stack height zorgt voor een grotere afstand tussen je voeten en de grond wat bijdraagt aan een betere schokabsorptie en een zachtere landing. Ook zorgt meer Enerzy Foam voor een extra voortstuwend gevoel bij elke pas, waardoor jij energie overhoudt voor nog een extra kilometer.

Een vernieuwd ontwerp van de Mizuno Wave plate voor extra stabiliteit

Ga ongestoord op je doel af dankzij de nieuwe vorm van de Mizuno Wave plate. De vernieuwde binnen- en buitenvorm van de Mizuno Wave plate is anatomisch gevormd en bestaat uit één golf in plaats van drie. De nieuwe Wave Plate stimuleert meer dan ooit de natuurlijke afwikkeling van je pas en houdt je voeten in de juiste positie tijdens je run. Het naar binnen zwikken van de enkels wordt voorkomen, waardoor correctie achteraf niet meer nodig is. Zo ervaar jij een veel soepelere loopervaring.

Een bovenwerk van Jacquard mesh voor heerlijk comfort en extra ventilatie

De nieuwe Inspire heeft geen bovenwerk meer van Airmesh materiaal, maar eentje van dubbellaags Jacquard mesh. De open structuur van deze stof biedt een hoog ademend vermogen, absorbeert vocht en zweet vele malen beter en voelt aangenaam zacht. De elasticiteit van deze stof in combinatie met de Dynamotion Fit technologie zorgt voor de perfecte omsluiting en beweegt naadloos met je voet mee tijdens het hardlopen.

Weer een stukje duurzamer

Als het om duurzaamheid gaat is Mizuno flink stappen aan het maken. Ook deze schoen is weer een stukje duurzamer dan zijn voorganger en heeft een bovenwerk die tenminste voor 30% uit gerecyclede materialen bestaat en een binnenzool die zelfs voor 90% uit gerecyclede materialen bestaat.

Al met al is de nieuwste Mizuno Wave Inspire 19 de perfecte schoen voor een snellere loper die lichte ondersteuning nodig heeft en op zoek is naar een oneindig soepele rit.

De Mizuno Wave Inspire op een rij:

  • - Soort afwikkeling: Pronatie
  • - Geschikt voor: op de weg
  • - Gewicht: 305 gram mannen / 245 gram vrouwen
  • - Materiaal bovenwerk: Jacquard mesh
  • - Materiaal tussenzool: Enerzy Foam
  • - Heel drop: 12 mm