Mizuno Tropical Summer

21 April 2020
Mizuno Tropical Summer

Maak kennis met het Mizuno Tropical Summer Pakket. Voor deze limited edition lijn zijn de vijf populairste hardloopschoenen van het merk in een speciaal jasje gestoken. Je leest alles over deze zomerse collectie in deze blog.

Mizuno Tropical Summer hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

Voor lopers met een neutrale afwikkeling heeft Mizuno drie hardloopschoenen in de Tropical Summer stijl uitgebracht. Wat de beste hardloopschoen voor jou is, is grotendeels afhankelijk van je loopstijl:

Mizuno Wave Sky 3: De ideale hardloopschoen voor lange afstanden. Het model biedt veel demping en zorgt voor een ultiem zwevend gevoel.

Mizuno Wave Skyrise: Net als de Mizuno Wave Sky 3, zorgt de Mizuno Wave Skyrise voor een zwevend gevoel en veel demping. Ook profiteer je van een stabiel gevoel tijdens je run.

Mizuno Wave Rider 23: Dit model is uitgegroeid tot een van de meest geliefde hardloopschoenen. De Mizuno Wave Rider 23 voelt als een springveer onder je voeten en zorgt voor een reactief gevoel tijdens korte en lange runs. 

Mizuno Tropical Summer hardloopschoenen met een overpronatie afwikkeling 

Naast drie neutrale hardloopschoenen, heeft Mizuno er ook voor gekozen om twee antipronatieschoenen in de Tropical Summer stijl uit te brengen:

Mizuno Wave Horizon 4: De Mizuno Wave Horizon 4 voor zorgt voor veel demping tijdens het lopen en geeft je een zwevend gevoel.

Mizuno Wave Inspire 16: Dit model is je ideale trainingspartner als je (licht) overproneert, lange afstanden loopt en zoek naar een running schoen met  een reactief gevoel, veel stabiliteit en maximale demping.