Introducing: Mizuno NEO Hardloopschoenen

15 July 2020
Introducing: Mizuno NEO Hardloopschoenen

Voor de NEO lijn zijn de Mizuno Wave Rider en de Mizuno Wave Sky in een bijzonder jasje gestoken. Beide modellen zijn voorzien van ENERZY materiaal in de tussenzool en zijn ontwikkeld om de energieteruggave tot het extreme te pushen. Je leest in deze blog de voordelen van beide modellen.

Mizuno Wave Rider NEO met een volledige ENERZY tussenzool

De Mizuno Wave Rider NEO is een neutrale hardloopschoen en ontwikkeld voor lopers die naar een zachte en responsieve hardloopschoen zoeken. Voor dit model heeft het merk een ENERZY tussenzool gebruikt, samen met een extra laag in de hiel. Hierdoor profiteer je van veel demping en de Wave Plate zorgt voor een meer reactief hardloopgevoel. Je voeten blijven beter op de juiste plaats én je hebt meer houvast tijdens een krachtige afzet dankzij de naadloze upper die alleen in verticale beweging kan rekken.

Mizuno Wave Sky NEO hardloopschoenen voor het lopen van lange afstanden

Loop je lange afstanden en heb je een neutrale afwikkeling, dan beleef je veel loopplezier aan de Mizuno Wave Sky NEO. Je bent verzekerd van de nodige ondersteuning door de WaveKNIT upper en de sokachtige pasvorm. De MIZUNO ENERZY en Foam Wave en de ENERZY CORE technologieën vormen de opvallende tussenzool en zorgen voor een goede voetafwikkeling, zachte demping en meer stabiliteit. De opvallende oog in de hak zorgt ervoor dat de impact tijdens iedere landing wordt beperkt.