Maak kennis met de gloednieuwe ASICS NOVABLAST™

28 February 2020
Maak kennis met de gloednieuwe ASICS NOVABLAST™

De ASICS NOVABLAST™ heeft een neutrale afwikkeling en biedt je een responsieve loopervaring. Naast het opvallende en unieke design, introduceert ASICS met deze hardloopschoen een aantal nieuwe technologieën. Wat deze technologieën zijn, lees je in deze blog.

ASICS NOVABLAST™ met FLYTEFOAM Blast ™ tussenzoolschuim

Voor het eerst gebruikt ASICS FLYTEFOAM Blast ™ tussenzoolschuim. Dit schuim zorgt voor een energiek gevoel tijdens iedere stap. De buitenzool van de NOVABLAST ™ -schoen geeft als het ware een "trampoline" -effect, zodat je kilometer na kilometer vooruit wordt gestuwd. Oftewel, je gebruikt minder energie om langere afstanden te leggen of je persoonlijke records te verbreken.

Profiteer van langdurig comfort over lange afstanden

Wat direct opvalt aan de ASICS NOVABLAST™, is dat deze hoger op de grond staat vergeleken met de meeste hardloopschoenmodellen. Hierdoor profiteer je van langdurig comfort over lange afstanden en de AHAR ™ buitenzool vergroot de duurzaamheid van de hardloopschoenen, zonder dat je inlevert op tractie.

Een lichtgewicht en zacht bovenwerk van jacquard mesh

Net zoals bij veel hardloopschoenen van ASICS, is er voor de NOVABLAST™ een bovenwerk van jacquard mesh gebruikt. Deze lichtgewicht en zachte upper zorgt voor een uitstekende luchtstroom, zodat je voeten fris en koel blijven tijdens je run. De reflecterende details van de hardloopschoenen vergroten je zichtbaarheid als je loopt in de schemering of het donker.