Nieuw binnen: HOKA Skyward X

29 March 2024
Nieuw binnen: HOKA Skyward X

De sky is the limit met de nieuwste HOKA Skyward X hardloopschoen. Deze alleskunner is uitgerust met carbontechnologie en is je betrouwbare partner tijdens elke run. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar meer snelheid in je training of maximaal comfort tijdens een marathon, deze schoen pusht je bij elke stap vooruit. Met zijn maximale demping en een uitstekende ondersteuning kun je elke uitdaging aan. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze comfortabele carbonschoen met sokachtige pasvorm en ervaar zelf waarom de HOKA Skyward X je grenzen verlegt op ieder moment.

In deze review delen we de highlights van de HOKA Skyward X en voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 5 mm
Gewicht: M 320 g/ V 261 g
Materiaal bovenwerk: Jacquard mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: Superkritisch EVA foam, PEBA foam, H-vormige carbonplaat
Materiaal slijtzool: Durabrasion rubberen slijtzool

Highlights van de HOKA Skyward X

  • Maximale demping: Dankzij het gebruik van superkritisch EVA en PEBA foam profiteer je van een maximale demping. Daarnaast biedt dit schuim een hoge energieteruggave bij elke stap en vermindert het de impact op je spieren, gewrichten en pezen bij het neerkomen.
  • Unieke H-vormige carbonplaat: Tussen deze twee schuimlagen in de tussenzool zit een unieke H-vormige carbonplaat die buigzaam is in het midden. Hierdoor ervaar je een super stabiele en efficiënte run waarbij je voet natuurlijk afwikkelt. Zo zweef je moeitelos door je kilometers heen.
  • Sokachtige pasvorm: Je komt aan comfort niets tekort dankzij het zachte en ademende bovenwerk van Jacquard mesh. Dit bovenwerk valt perfect om de voet voor een sokachtige pasvorm. Ook is de hielkap aan de bovenkant heerlijk zacht, terwijl de onderkant extra stevig is gemaakt voor een ondersteunend gevoel.
  • Duurzame en stabiele slijtzool: De Durabrasion rubberen slijtzool geeft je genoeg grip voor natte ondergronden en dankzij strategisch geplaatst slijtvast rubber kun je rekenen op een verbeterde duurzaamheid. Het ontwerp van de zool is tevens zodanig ontworpen om je meer stabiliteit te geven bij elke pas die je zet.
  • Betrouwbare alleskunner: Deze schoen is een echte allrounder onder de carbonschoenen en is daarom ideaal voor zowel je trainingen als wedstrijden. Dankzij de maximale demping komen ze met name bij de halve of hele marathon (of lange duurlopen) van pas, en ook voor hardlopers met een zwaarder postuur geeft deze schoen het perfecte comfort en stabiliteit.

Conclusie

De HOKA Skyward X is de ultieme carbonschoen om op elk moment te kunnen vertrouwen. Of je nu een training of een wedstrijd op het programma hebt staan, dankzij zijn maximale demping en uitstekende ondersteuning biedt hij comfort en snelheid tijdens elke run.

De unieke H-vormige carbonplaat zorgt voor stabiliteit en efficiëntie, terwijl de twee dempingslagen een waanzinnige bescherming bieden en veel energie teruggeven bij elke stap. Dankzij een zachte en sokachtige pasvorm wordt aan al je comfortwensen voldaan, en de duurzame slijtzool ondersteunt je van start tot finish.

Kortom, de HOKA Skyward X is jouw betrouwbare alleskunner en verlegt je grenzen naar ongelimiteerde hoogten!