Nieuw: Hoka Rocket X 2

14 March 2023
Nieuw: Hoka Rocket X 2

Verbreek je persoonlijke records met de HOKA Rocket X 2 hardloopschoen

HOKA heeft een razendsnelle schoen op de markt gebracht! De HOKA Rocket X 2 is lichter en sneller dan ooit, speciaal ontworpen voor fanatieke hardlopers die klaar zijn hun records aan te scherpen. Innovatie staat centraal bij HOKA, en zo ook bij deze nieuwste aanwinst. Benieuwd hoe deze raceschoen geometrisch is ontworpen voor onmiskenbaar comfort? Lees dan snel verder.

Carbon als antwoord op snelle tijden

Dat carbon een baanbrekende uitvinding is voor snelle tijden is al eerder gebleken. Met het oog op snelheid is HOKA om de tafel gegaan voor een optimale constructie van de schoen. De vernieuwde carbonplaat is tussen twee lagen van ultra responsief PEBA-schuim geplaatst voor een maximale energieteruggave. Je ervaart een voortstuwende kracht zoals je die nog nooit eerder hebt gevoeld. En wat nog fijner is? Die snelle tijden lijken hierdoor bijna vanzelf te komen!

Een op maat gemaakte stabiliteit

HOKA is secuur in zijn afwegingen, ook als het gaat om stabiliteit. Niet te veel en niet te weinig ondersteuning, precies wat nodig is om de pijlen gericht te houden op snelheid. Hierdoor is gekozen voor een symmetrisch kussenbed met laag profiel zodat je voeten dicht bij de grond zitten. Het resultaat? Een neutrale stabiliteit met een ongekende efficiënte afzet. HOKA’s bekende Meta-rocker technologie helpt hier een handje bij doordat je voet door de loopcyclus wordt begeleid. Dan hoef je daar gelukkig zelf niet meer aan te denken!

Locked in voor de wedstrijddag

Ervaar een HOKA-schoen die lichter is dan ooit! Voor de schoen is het lichtste schuim ooit gebruikt in de HOKA-geschiedenis. Ook is de rubberen buitenzool in gewicht verminderd om het totale gewicht van de schoen zo laag mogelijk te houden. Voor het bovenwerk is een ademend mesh gebruikt dat tegelijkertijd nauw aansluit om de voet. Afgewerkt met een locked in systeem bij het middelste gedeelte kunnen je voeten geen kant op. Precies waar je naar opzoek bent om op race day te knallen!

De HOKA Rocket X 2 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond: Road
Gewicht: Dames ca. 190g / Heren ca. 236g
Materiaal bovenwerk: Synthetisch mesh
Materiaal tussenzool: PROFLYX™ constructie, Carbon fiber plaat, PEBA-schuim