HOKA ONE ONE Rincon 3 VS HOKA ONE ONE Rincon 2

26 July 2021
HOKA ONE ONE Rincon 3 VS HOKA ONE ONE Rincon 2

HOKA ONE ONE Rincon 3 VS HOKA ONE ONE Rincon 2

De HOKA ONE ONE Rincon is geïnspireerd op de zachte golven van het wereldberoemde surfparadijs van Rincon en doet zeker een gooi naar de titel van de beste in zijn klasse. Licht genoeg voor belangrijke races en met demping voor lange afstanden.

Waar bij de Rincon 2 de Mesh upper is aangepakt, zijn in de Rincon 3 weinig nieuwe aanpassingen gedaan. Deze allround hardloopschoen is zeer compleet en soms zijn er simpelweg geen verbeteringen meer nodig. De Rincon 3 komt in een aantal nieuwe kleuren voor zowel dames als heren. Wanneer je op zoek bent naar een snelle allround schoen dan is de HOKA ONE ONE Rincon 3 zeker iets voor jou!

HOKA ONE ONE Rincon 3

De HOKA ONE ONE Rincon 3 voor heren heeft een neutrale afwikkeling en leent zich goed voor het lopen van lange afstanden. Je bent met de EVA-tussenzool nog steeds zeker van dezelfde fijne demping als je van een HOKA-hardloopschoen gewend bent. Het model heeft een hoog ademend vermogen dankzij de mesh upper.

Je vergroot het instapgemak van de HOKA Rincon 3 dankzij de lus op de hiel. Een soepele overgang is te dankzij aan de Meta Rocker-technologie en de strategisch geplaatste rubberen delen op de slijtzool zorgen ervoor dat er geen slijtzool over de complete lengte aangebracht hoeft te worden. De flexibiliteit en grip is te danken aan de Flex Grooves in de voorvoet.