HOKA ONE ONE Clifton 7 vs HOKA Clifton 8

10 May 2021
HOKA ONE ONE Clifton 7 vs HOKA Clifton 8

De HOKA Clifton is een neutrale hardloopschoen en ontwikkeld voor het lopen van lange afstanden. Inmiddels is de achtste variant een feit. Wat de verschillen zijn tussen de HOKA Clifton 7 en HOKA Clifton 8, lees je hier.

De perfecte combinatie tussen zachtheid en een licht gevoel

Met een gewicht van 250 gram (heren) en 215 gram (dames), biedt de HOKA Clifton 8 een perfecte combinatie tussen zachtheid en een licht gevoel. De nieuwste toevoeging aan de Clifton-familie heeft een  lichtere, responsievere tussenzool, een gestroomlijnd silhouet en een bijgewerkt bovenwerk van speciaal ontwikkeld mesh.

HOKA Clifton 8 hardloopschoenen met een nieuw ultralicht middenzoolschuim 

Voor de Clifton 8 heeft HOKA de middenzool een update gegeven. Dit vernieuwde middenzoolschuim is onwijs licht van gewicht en zorgt hierdoor voor een nog fijner loopgevoel vergeleken met de Clifton 7 van HOKA. Het verlengde hiel crashpad  is ontworpen voor een soepele landing en overgang bij elke stap.

Een bovenwerk met een hoog ademend vermogen

Zet de de Clifton 7 naast de Clifton 8, dan valt je op dat het bovenwerk ook een update heeft gekregen. De ademende upper en de extreem zachte tong zorgen voor een nog fijnere pasvorm dan je al gewend was.

Het beste van de HOKA Clifton 7 is mee naar de HOKA Clifton 8 genomen

Innovatie staat continu centraal bij HOKA. Echter wordt er ook altijd goed geluisterd naar de feedback van lopers. Dit betekent dat het beste van de HOKA Clifton 7 mee naar de HOKA Clifton 8 is genomen. Het verlengde hiellipje zorgt nog steeds voor een gemakkelijke instap en de inmiddels iconische Meta-Rocker is ontworpen voor een soepele rit door elke stap. De EVA-tussenzool zorgt voor de kenmerkende zachte HOKA-demping