HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 vs. HOKA ONE ONE Challenger ATR 6

12 November 2020
HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 vs. HOKA ONE ONE Challenger ATR 6

Met de HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 ben je klaar voor iedere run! Of je nu gaat trailen of loopt op geasfalteerde paden, deze All-Terrainer (ATR) is ontwikkeld voor ieder type ondergrond. In deze blog lees je alles over de verschillen tussen de HOKA Challenger ATR 5 en de HOKA Challenger ATR 6.

De HOKA Challenger ATR 6 heeft dezelfde fijne demping als  de HOKA Challenger ATR 5

Net zoals bij de ATR 5, heeft HOKA voor de ATR 5 dezelfde fijne demping gebruikt. Hierdoor worden schokken maximaal gedempt en loop je net even wat prettiger bergopwaarts en -afwaarts, Daarnaast biedt de ATR6 meer stabiliteit en de brede, dicht bij elkaar geplaatste zonegroeven bieden een soepele overgang van de ene ondergrond naar de andere..

Het bovenwerk bestaat voor 30% uit gerecycled polyester

Wist je dat het bovenwerk van de HOKA Challenger ATR 6 voor 30% uit gerecycled polyester bestaat? De upper sluit daarnaast ook strak aan en viezigheid zoals modder en zand blijven niet aan de hardloopschoenen hangen. Daarnaast zijn je tenen goed beschermd tegen steentjes, takken en rotsen dankzij de versteviging bij het teengedeelte.

Een nauwsluitende hielkap voor een aansluitende pasvorm

Tijdens een trail run heb je behoefte aan een hardloopschoen die veel bescherming en stabiliteit biedt. De hielkap van de Challenger ATR 6 draagt hier voor een groot deel aan bij. De verfijnde hielkap biedt meer stabiliteit dan ooit en houdt je voeten stevig op de juiste plek in de trail schoen.