HOKA ONE ONE Arahi 3 vs HOKA ONE ONE Arahi 4

31 January 2020
HOKA ONE ONE Arahi 3 vs HOKA ONE ONE Arahi 4

Maak kennis met de HOKA ONE ONE Arahi 4. Deze antipronatieschoen is in verschillende kleurrijke designs uitgebracht. Inmiddels zijn we aangekomen bij de vierde editie van deze hardloopschoen. Wat het verschil is tussen de HOKA ONE ONE Arahi 3 en de HOKA ONE ONE Arahi 4, lees je in deze blog.

HOKA Arahi 4 hardloopschoenen met een vernieuwde upper

Voor de Arahi 4 heeft HOKA de upper vernieuwd. Er zijn meer perforaties aan de middenvoet toegevoegd, waardoor je loopt met meer structurele ondersteuning en de hardloopschoen heeft een hoger ademend vermogen. Daarnaast is de achterkant van de running schoen gestript en vereenvoudigd, wat resulteert in een verfijnder en lichter gevoel tijdens je run.

Profiteer van lichtgewicht ondersteuning door het stevige EVA J-Frame™

Net zoals bij de andere antipronatieschoenen van HOKA, is er ook voor de Arahi 4 het stevige EVA J-Frame™ verwerkt. Deze technologie is vernoemd naar de J-vormige haak die deel uitmaakt van de tussenzool. Je profiteert van lichtgewicht ondersteuning en de duurzaamheid van de hardloopschoen wordt verhoogd door de strategisch geplaatste rubberen verstevigingen.

Stevig tussenzoolschuim en een breed platform

Voor de Arahi 4 is stevig tussenzoolschuim gebruikt. Dit schuim is steviger vergeleken met de Clifton en Bondi van HOKA en zorgt, samen met het brede platform waar je op loopt, voor een veilig en stabiel gevoel. De Meta-Rocker technologie zorgt voor een soepele run en het ‘schommelstoel’ effect laten je voeten zich op een natuurlijke manier afwikkelen.