HOKA Clifton 9 vs. HOKA Clifton 8

15 February 2023
HOKA Clifton 9 vs. HOKA Clifton 8

Als je dacht dat Comfy Clifton niet nog comfortabeler kon dan presenteren we je hier de HOKA Clifton 9 die het tegendeel bewijst. De Clifton is één van HOKA’s favoriete allround modellen en komt nu met een negende editie die op alle fronten geheel in het teken van loopplezier staat. Maar wat maakt de Clifton 9 comfortabeler en beter dan de Clifton 8? Je leest het hier.

De HOKA Clifton 9 heeft meer stack height voor een zachte loopervaring

De HOKA Clifton 9 is de perfecte combinatie van zacht en licht. De schoen heeft wel 3 mm meer stackhoogte dan de Clifton 8, waardoor jij profiteert van nog meer foam tussen jou en de grond. Het nieuwe schuim vangt moeiteloos de impact van het harde asfalt op en laat je fluitend van de ene naar de andere pas zweven.

Meer comfort met een zachtere hiel en een gestroomlijnde tong

Het is alsof je voeten geknuffeld worden in de Clifton 9 met een lichtgewicht bovenwerk van engineered mesh en een dikker hielpaneel. De nieuwe gestroomlijnde tong vormt zich beter naar je voet, voorkomt schuren tegen je wreef en houdt vuil onderweg buiten.

Een vernieuwde buitenzool voor extra lang loopplezier

Rol nog makkelijker naar de volgende pas met de opnieuw ontworpen buitenzool die samen met de oude vertrouwde META-ROCKER zorgt voor een oneindig soepele rit. Dankzij het gebruik van Durabrasion-rubber voor de buitenzool geniet je van extra stabiliteit en een betere grip op oneffen terrein zonder dat de schoen zwaarder of massaler wordt.

Compleet gestript en dus lichter

De nieuwe Clifton 9 lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje uitgekleed en naakt. Maar daar is zeer bewust voor gekozen. Het ademende vegan bovenwerk van mesh is compleet gestript en overbodige overlays en hotmelts zijn verwijderd, wat resulteert in een lichtere schoen met meer ruimte voor comfort bij de hiel en onder de voet.

Dus ben je op zoek naar een schoen waarmee jij fluitend je rondje doet en garant staat voor kilometers loopplezier dan is de HOKA Clifton 9 het antwoord.

De HOKA Clifton 9 op een rij:

  • - Soort afwikkeling: Neutraal
  • - Geschikt voor: op de weg
  • - Gewicht: 248 gram mannen / 205 gram vrouwen
  • - Materiaal bovenwerk: Vegan and recycled mesh
  • - Materiaal tussenzool: CMEVA tussenzool
  • - Heel drop: 5 mm