HOKA Challenger 7 switch moeiteloos tussen road en trail

28 January 2023
HOKA Challenger 7 switch moeiteloos tussen road en trail

Pak de snelste route regelrecht naar de top met de HOKA Challenger 7. Race over de weg en geniet van ultieme tractie wanneer je off-road gaat. Met de nieuwste Challenger haal je de beste all-terrain hardloopschoen in huis en switch je moeiteloos tussen road en trail. De nieuwste Challenger is volledig opnieuw ontworpen en biedt je alles wat je nodig hebt voor wegen en paden.

Wat is er nieuw bij de HOKA Challenger 7

De nieuwste Challenger is wel 10% lichter dan zijn voorganger en dat voel je gelijk vanaf de eerste stap. Ook heeft deze schoen een verhoogde stack height voor extra demping, waardoor schokken moeiteloos worden opgevangen op de meest ruwe parcours.

Deze nieuwe schoen is een stuk duurzamer en is met een bovenwerk van gerecycled mesh zelfs vegan te noemen. Ook zorgt dit bovenwerk van mesh voor een hoger ademend vermogen, zodat jij het niet zomaar heet onder de voeten krijgt tijdens inspannende runs. De opnieuw ontworpen buitenzool is uitgerust met extra Durabrasion Rubber™, waardoor de zool tegen heel wat stootjes kan. Wat zeer handig is wanneer jij je op ongerepte paden begeeft.

Ook is de het noppenpatroon van de slijtzool vernieuwd. De op gravelbanden geïnspireerde zolen bestaan uit kleinere, dicht op elkaar geplaatste noppen in het midden en grotere, agressievere noppen rond de omtrek. Dit zorgt ervoor dat jij maximaal geniet van een oneindige soepele rit op de weg en verzekerd bent van maximale tractie op trailparcours.

Dit is waarom je weg bent van de nieuwe Challenger

  1. 1. De schoen heeft een verlengd hielstuk, waardoor je snel en gemakkelijk de schoen aantrekt.
  2. 2. De CMEVA-tussenzool is verhoogd wat gelijk staat aan kilometers lang non-stop comfort.
  3. 3. De toevoeging van de Durabrasion Rubber™ buitenzool is beresterk, waardoor jij zorgeloos elk terrein bestormt.
  4. 4. Met noppen van 4 mm ben je verzekerd van superieure tractie op ongerepte paden.

 

De HOKA Challenger 7 op een rijtje

  • - Afwikkeling: Neutrale hardloopschoen
  • - Ondergrond: weg en off-road
  • - Gewicht: 207 gram dames/ 252 gram heren
  • - Materiaal bovenwerk: Gerecycled content mesh
  • - Materiaal tussenzool: CMEVA
  • - Heel drop: 5 mm