Trotseer de winter met ODLO hardloopkleding

15 November 2022
Trotseer de winter met ODLO hardloopkleding

Houden de donkere, natte, koude dagen je binnen terwijl je eigenlijk naar buiten wil? Nu niet meer, want de ODLO wintercollectie met award-winnende items helpt je door te zetten tijdens de wintermaanden. ODLO’s nieuwe waterproof en windbestendige wintercollectie voorzien van reflecterende details is juist ontworpen om eropuit te gaan. Zie je de bui al hangen? Maak je klaar om te vertrekken.

Blijf droog en warm met Dual Dry hardloopjacks

Het Dual Dry waterdichte geïsoleerde hardloopjack van ODLO voorkomt een nat pak, houdt je warm en laat je genieten van maximale bewegingsvrijheid. Met dit award-winnende jack ben je verzekerd van bescherming van het allerhoogste niveau. Heeft het gevroren? Geen reden om niet te gaan. De Teijin OCTATM isolatie houdt je warm, zonder dat het hardloopjack zwaarder aanvoelt. Deze vorm van isolatie is zelfs 50% lichter dan fleece. Stortbui onderweg? Met de 20K waterkolombescherming komt er geen spatje regen onder je jack en kun je rekenen op een uitzonderlijk ademend vermogen. Uiteraard is dit jack van alle gemakken voorzien, zoals een waterdichte rits, een verstelbare run-fit zoom en capuchon, zodat jij gewapend bent tegen alle weersomstandigheden.

Val op met de Zeroweight reflective collectie

Kou en regen is een uitdaging, maar ook de lange donkere avonden zijn weinig motiverend om naar buiten te gaan. Niet nodig! Laat je niet tegenhouden met de ultralichte ODLO Zeroweight reflective hardloopkleding collectie met 360° reflectie. De collectie bestaande hardloopjacks, hardlooptights en mid-layers zorgt ervoor dat jouw prestatie niet onopgemerkt blijft. Blijf in beeld dankzij de toonaangevende Bemis Brilliant® details. Reflecterende randen op de kledingstukken maken jou beter zichtbaar in het donker, maar zijn subtiel genoeg zodat je de kleding ook overdag draagt.

In the spotlight met jacks, tights en mid layers

Het ultralichte ademende hardloopjack is winddicht, waterbestendig en laat je opvallen met zijn stijvolle reflecterende print. De matchende lichtgewicht tights met 4-way stretch houdt je warm en droog terwijl jij werkt aan je topprestatie. Maak de set compleet met de nieuwe Zeroweight Ceraniwarm reflect half zip. Deze lichtgewicht tussenlaag houdt je warm door je eigen lichaamswarmte te weerkaatsen, ondertussen kan zweet en vocht gewoon ontsnappen. Draag deze mid layer de komende winter als stand-alone of als onderlaag wanneer het echt koud begint te worden.

Weer of geen weer, donker, nat, kou, sneeuw, niets houdt jou meer tegen om op pad te gaan. Jij bent een echte doorzetter deze winter, jij gaat hoe dan ook naar buiten om je rondje te doen.