Hardloop teamkleding

14 September 2021
Hardloop teamkleding

Hardloopteamkleding voor dames en heren

In de hardloopwereld is er steeds meer behoefte aan teamwear. De evenementen worden steeds groter en de mogelijkheden tot deelname worden steeds diverser. Zo wordt deelname in teamverband steeds populairder.

Ben je opzoek naar teamkleding voor jouw atletiekvereniging, hardloopteam, bedrijfsloop of andere samenwerkingsvormen, dan ben je bij RunningDirect aan het juiste adres. Bij RunningDirect vind je een groot assortiment aan teamkleding van onder andere Nike en Craft. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van bedrukking, op deze manier lopen jij en je team er altijd uniek en gepersonaliseerd bij.

Nike teamkleding voor jouw bedrijfsloopje of vereniging

Zoek je naar Nike teamkleding voor jouw bedrijfsloopje of vereniging? Je kiest bij RunningDirect uit een complete collectie voor heren en dames in verschillende kleuren. De Nike Teams collectie bestaat uit hardloopsinglets, hardloopshirts, hardloopshorts, hardlooptights, hardloopbroeken, hardloopshirts en hardloopjacks. Wij bedrukken de teamkleding in ons eigen warehouse en de bedrukkingen zijn standaard in het wit of het zwart. Welke kleur gebruikt wordt, is afhankelijk van het te bedrukken item uit onze Teams collectie.

Craft teamkleding voor jou en je team

Naast een brede collectie teamkleding van Nike, kies je bij ons ook uit een collectie teamwear van Craft. Craft heeft een uitgebreide teamwear collectie genaamd ”Rush”. De collectie bestaat uit hardloopsinglets, hardloopshirts, hardloopshorts, hardlooptights, hardloopbroeken, hardloopshirts en hardloopjacks. De volledige collectie is beschikbaar in verschillende kleuren.

RunningDirect denkt graag met je mee

Geen vraag is bij ons gek genoeg, laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan samen met jou opzoek naar de ideale teamkleding.