Hardloopkleding Bedrukken

28 March 2014
Hardloopkleding Bedrukken

Wist je dat ruim 20% van de mensen in Nederland die hardloopt dit regelmatig in groepsverband of als team doet?
Hardlopen is niet langer meer puur een individuele atleten sport. In groepsverband hardlopen heeft dan ook zo zijn voordelen. Je teamgenoten kunnen je motiveren, uitdagen en je kunt van elkaar leren. Uit onderzoek blijkt dan ook dat mensen die in een groep lopen meer voldoening halen uit hun sport. Ze zijn ook eerder geneigd om na het meedoen aan hun eerste wedstrijd dit vaker te gaan doen.

Hardloopshop.nl is een onderdeel van Total Sports Trading BV. Een bedrijf gericht op de verkoop van sportartikelen en teamkleding. Als ruim 12 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van teamkleding binnen diverse sporten. Omdat er steeds meer mensen in teamverband gaan lopen is de vraag naar teamkleding de afgelopen jaren ook sterk toegenomen. Ook bij de diverse sportmerken is dit niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer merken zoals Adidas, Newline, Nike, Asics, Erima en Salming bieden hardloopkleding aan voor teams.

 

Hardloopshirt bedrukken?

Naast het adviseren in het kiezen van de juiste kleding kunnen de medewerkers van hardloopshop.nl alles vertellen over de mogelijkheden voor het bedrukken van de kleding.
Total Sports beschikt over een eigen drukkerij waar ervaren medewerkers in overleg met het team alle kleding kunnen voorzien van de gewenste bedrukking.

Wil je eens wat meer weten of een vrijblijvend advies ontvangen, bel dan met hardloopshop.nl op 0416-652803 of mail naar [email protected].
Ook ben je van harte welkom in onze showroom in Waalwijk. Klik sportschoenen voor onze openingstijden.

Hardloopshop Waalwijk