Getest: adidas Adistar Beyond

25 June 2024
Getest: adidas Adistar Beyond

Ben je klaar om wat extra gas te geven tijdens je lange duurloop? Maak dan kennis met de adidas Adistar Beyond. De Adistar is als een tank onder de hardloopschoenen die met tomeloze bescherming, superieur comfort en perfecte ondersteuning je naar je verste doelen brengt. Maar nu heeft deze krachtpatser een upgrade gekregen: met extra munitie om je snelheid te verhogen. De begrenzer is eruit, de extra versnelling is gevonden: De Adistar Beyond walst je in volle vaart van A naar B en daar voorbij.

In deze review delen we alle details van de adidas Adistar Beyond en voor wie en welke training deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 6  mm
Gewicht: M  290 g / V  247 g
Materiaal bovenwerk: Textiel bovenwerk van ademend mesh
Materiaal tussenzool: Combinatie van Lightstrike Pro, Repetitor+ EVA, carbonplaat
Materiaal slijtzool: Continental™ rubberen buitenzool

Technologieën & Specificaties

Updates adidas Adistar Beyond versus adidas Adistar 2

  • Nu met Carbonplaat: De extra versnelling van de Adistar is de geïnjecteerde carbonplaat. De carbonplaat is verwerkt over de gehele lengte van de zool tussen twee lagen van licht, energiek en beschermende demping. De carbonplaat rolt je in één soepele beweging van hak naar teen. Dit helpt je de cadans te verhogen en dus je tempo te verhogen.
  • Upgrade met Lightstrike-Pro demping: Toegevoegd aan deze wagen is de Lightstrike-Pro demping. Deze lichtgewicht demping zit onder andere verwerkt in adidas prestatieschoenen en staat bekend om zijn hoge energieteruggave, veerkracht en zachte landingen. En dat alles in een lichtgewicht pakket. Lightstrike-Pro houdt je voeten, benen en gewrichten langer fris, waardoor jij meer kilometers op een hoger tempo volhoudt.
  • Textiel bovenwerk: Je voeten zijn bekleed in zacht textiel, voor een zachte en stevige pasvorm. Trek de veters stevig aan, zet je middenvoet goed vast en maak je klaar voor een snelle rit.
  • Nieuw ontwerp buitenzool: De adidas Adistar Beyond is bekleed met extra Continental™ Rubber bij de voorvoet van de slijtzool. Dit biedt betrouwbare grip op zowel natte als droge oppervlakken, zodat jij onder alle omstandigheden kunt streven naar een persoonlijk record.
  • Repetitor+ tussenzool: Wat goed is, moet blijven. De adidas Adistar Beyond heeft ook de onovertroffen Repetitor+ tussenzool met dubbele dichtheid. Deze innovatieve tussenzool combineert lichte en zachte demping in de voorvoet met een sterker foam aan de achterkant, waardoor je hiel stevig wordt ondersteund en begeleid. Het resultaat? Een perfecte balans tussen comfort en stabiliteit, waardoor elke stap soepel en gecontroleerd aanvoelt.

Conclusie

Met de nieuwste adidas Adistar Beyond tuf je niet langer van A naar B, maar ren je in volle vaart op je doelen af. Naast rondes flierefluiten kun je nu eindelijk met deze hardloopschoen je records najagen op de middellange tot lange afstanden.

De carbonplaat brengt je in Cruise Contol-modus, zodat je steady op hoog tempo vele kilometers aflegt. De prestatiegerichte lichtgewicht Lightstrike-Pro demping zorgt dat je benen, voeten en gewrichten energiek blijven tot het eind van de strijd. Voeg daar nog de allerbeste schokbumper alias het Repetitor+ foam aan toe en je bent beschermd tegen elke harde klap van het asfalt.

Kortom ben je op zoek naar een hardloopschoen waarmee je de meest verre afstanden sneller overbrugt zonder comfort en ondersteuning in gevaar te brengen? Dan is de adidas Adistar Beyond je wagen. Een totaalpakket van snelheid, ondersteuning en comfort die je als een geoliede machine keer op keer verder helpt.