Garmin Forerunner 745

23 September 2020
Garmin Forerunner 745

De Garmin Forerunner 745 is de nieuwste toevoeging aan de Forerunner-familie en is gemaakt voor hardlopers en triatleten. Dit model is het lichtste en kleinste hardloop- en triatlonhorloge tot nu toe en biedt gedetailleerde trainingsstatistieken en workouts. Je leest alles over dit model in deze blog.

Een fijn hardloophorloge voor trainingen en races

De Forerunner 745 Garmin geeft je een gedetailleerd inzicht in je trainingen, je herstel en wat voor invloed de trainingen en races hebben op je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen. Via de functie Hersteltijd zie je wanneer je klaar bent voor een volgende training, waarbij rekening wordt gehouden me je slaap, dagelijkse activiteit en trainingsintensiteit.

Uitstekend geschikt voor het dagelijks leven

Je bent altijd op de hoogte van appjes, e-mails en sms-berichten. Deze verschijnen op het display en de Garmin Forerunner 745 trilt zodra je een notificatie krijgt. Het horloge kan tot 500 muzieknummers opslaan en je synchroniseert afspeellijsten van muziekstreamingservices. Registreert de Forerunner 745 een ongeval of voel je je onveilig, dan stuurt het hardloophorloge in noodgevallen je locatie naar contacten. Met Garmin Pay™ betaal je contactloos en doe je eenvoudig aankopen met je smartwatch.

Aangepaste watch faces download je in de Connect IQ Store

Zodra je de Connect IQ Store app op je smartphone hebt geïnstalleerd, wordt het tijd om je Forerunner 745 te personaliseren. Kies voor een display in een tropische print, met zoveel mogelijk data en download eenvoudig en snel je favoriete apps. Denk hierbij aan Strava, Deezer, Spotify en Find My Car.

Een lange levensduur met de UltraTrac™ modus

De minimale vereiste die je stelt aan de Forerunner 745, is dat het horloge een complete triatlon kan registreren. De batterij van het hardloophorloge gaat, nadat deze volledig op is geladen, tot éé week mee in de smartwatch-modus en zes uur in de GPS-modus met muziek. Gebruik de UltraTrac™ modus om te zorgen dat je genoeg stroom hebt om de langste race te doorstaan.