Flensjes met vers fruit
6 April 2018De flensjes zijn veel gezonder dan pannenkoeken en je kunt er eindeloos mee varieren. Deze flensjes kun je ook als ontbijt maken!
Ingrediënten
Voor het beslag
- 4 eieren
- 4 bananen
- 50 gram amandelmeel
Fruit
- 200 gram aardbeien
- 150 gram bosbessen
- 2 eetlepels (per persoon) Griekse yoghurt
Bereiding
- Doe de eieren in een kom en voeg de bananen (geschild) in stukjes toe aan de eieren. Voeg ook het amandelmeel toe en mix het tot een glad beslag. Hiervoor kun je een staafmixer gebruiken, de mix is dikker dan normaal pannenkoekenbeslag
- Maak een kleine pan met goede anti-baklaag warm. Zodra de pan warm is kun je het beslag in de pan doen en op laag vuur de flensjes bakken. Draai het flensje om en bak ook de andere kant goudbruin
- Serveer de flensjes met vers fruit en een beetje Griekse yoghurt
Bereidingstijd
25 minuten