Flensjes met vers fruit

6 April 2018
Gezond eten hardlopen

De flensjes zijn veel gezonder dan pannenkoeken en je kunt er eindeloos mee varieren. Deze flensjes kun je ook als ontbijt maken!

Ingrediënten

Voor het beslag

- 4 eieren
- 4 bananen
- 50 gram amandelmeel

Fruit

- 200 gram aardbeien
- 150 gram bosbessen
- 2 eetlepels (per persoon) Griekse yoghurt

Bereiding

- Doe de eieren in een kom en voeg de bananen (geschild) in stukjes toe aan de eieren. Voeg ook het amandelmeel toe en mix het tot een glad beslag. Hiervoor kun je een staafmixer gebruiken, de mix is dikker dan normaal pannenkoekenbeslag
- Maak een kleine pan met goede anti-baklaag warm. Zodra de pan warm is kun je het beslag in de pan doen en op laag vuur de flensjes bakken. Draai het flensje om en bak ook de andere kant goudbruin
- Serveer de flensjes met vers fruit en een beetje Griekse yoghurt

Bereidingstijd

25 minuten

Geniet van deze overheerlijke gezonde flensjes met vers fruit! Eet smakelijk!