Op een veilige manier fit blijven én jezelf sportief uitdagen? Pak er eens een voetbal bij!

11 November 2020
Op een veilige manier fit blijven én jezelf sportief uitdagen? Pak er eens een voetbal bij!

Voetbal is een sport die je zowel met anderen als in je eentje veilig kan uitvoeren. Niet alleen in wedstrijdvorm, maar ook door middel van een training. Met een redelijk simpele voetbaltraining, train je onder andere al je balans, focus, reactievermogen en conditie. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt, zijn voetbalschoenen en een voetbal!

Een leuke afwisseling op je standaard hardlooproutine kan je dan ook al vrij simpel creëren door eens een voetbal mee te nemen naar het dichtstbijzijnde pleintje of grasveld bij je in de buurt: Maak een slalom/dribbel parcours, probeer de bal in te halen nadat je hem geschoten hebt of daag jezelf uit met een stevige conditietraining. Een conditietraining kan onder andere bestaan uit het sprinten van de ene naar de andere zijlijn of intervalsprints. Wanneer je met anderen gaat trainen, kan je elkaar tevens uitdagen in sprintsnelheid of door een ouderwets ‘afmaken op doel’ wedstrijdje te houden. Een zogeheten ‘inhaalloop’ is tevens ook een zeer goede conditietraining. Uiteraard staat veiligheid (1,5m afstand behouden van elkaar) hierbij voorop.

Onze shoppartner VoetbalDirect is de grootste online voetbalshop van de Benelux en je kunt bij hen terecht voor het meest complete aanbod voetbal artikelen. Voetbalschoenen van merken als Nike, Adidas of PUMA?

Of je nou wilt gaan voor een clubtrainingspak of een wat neutraler trainingspak: VoetbalDirect staat voor je klaar! Daarnaast hebben zij veel specialisme in huis om jou te kunnen helpen aan de juiste artikelen. Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste materiaal? De klantenservice staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar.

Plaats je jouw bestelling tevens op werkdagen vóór 22:00 uur bij VoetbalDirect, dan kun je deze de volgende dag al thuis verwachten. Is het artikel toch niet helemaal naar je zin of heb je een verkeerde maat besteld? Dan kun je altijd je bestelling gratis omruilen of retourneren.