Feestelijk finishen doe je op de ASICS GEL-Noosa Tri 12

28 February 2020
Feestelijk finishen doe je op de ASICS GEL-Noosa Tri 12

De ASICS GEL-Noosa Tri 12 is een kleurrijke hardloopschoen, ontworpen voor het lopen van wedstrijden. Met een gewicht van 260 gram (heren) en 220 gram (dames) voelt deze hardloopschoen licht aan en is hierdoor je ideale wedstrijdpartner voor het verbeteren van je persoonlijke records. Je leest in deze blog alles over deze eigenaardige running schoen.

ASICS GEL-Noosa Tri 12 hardloopschoenen met GEL™- demping en een FLYTEFOAM™- middenzool

Voor de ASICS GEL-Noosa Tri 12 is GEL™- demping in de hak en een FLYTEFOAM™- middenzool gebruikt. Hierdoor ben je verzekerd van een responsieve en zachte run en door de elastische veters en treklipje op de tong trek je de wedstrijdschoen eenvoudig aan en uit. De AHARPLUS™ hielplug zorgt ervoor dat slijtage aanzienlijk wordt verminderd en loop je langer en comfortabeler op deze wedstrijdschoen.

De structuur in de voorvoet voert water effectief af

Wordt er regen aangekondigd tijdens je hardloopwedstrijd of begint het weer om te slaan tijdens je halve of hele marathon? Door de structuur in de voorvoet wordt water effectief afgevoerd en de upper heeft een hoog ademend vermogen, zodat je voeten koel en fris blijven. Doordat de ASICS GEL-Noosa Tri 12 licht van gewicht is, ervaar je veel loopplezier zodra je benen vermoeid raken tegen het einde van je hardloopwedstrijd.