De Nieuwe Mizuno Wave Rebellion

20 August 2021
De Nieuwe Mizuno Wave Rebellion

Mizuno Wave Rebellion

De Wave Rebellion met Glass Fiber Wave Plate is de nieuwste innovatieve hardloopschoen van Mizuno. De trend die momenteel erg goed zichtbaar is in de hardloopwereld, is de Carbonplaat. Steeds meer merken hebben wel een model in de collectie met een Carbonplaat. Carbon zorgt voor een flinke voortstuwing waardoor je sneller gaat lopen, vooral de wat meer ervaren lopers hebben hier baat bij. Echter heeft een Carbonplaat enkele nadelen, namelijk de duurzaamheid en de stabiliteit.

Glass Fiber Wave Plate VS Carbonplaat

De Carbonplaat heeft twee grote nadelen, en dat is het feit dat de Carbonplaat vaak snel is versleten en dat het weinig stabiliteit biedt. Dankzij de nieuwe Glass Fiber Wave Plate ervaar je alle voordelen van een Carbonplaat en heb je toch de stabiliteit die je nodig hebt. De Glass Fiber Wave Plate heeft tot wel 11 keer meer afzetvermogen hebt dan de normale Wave plates. Ook is het materiaal van de Glass Fiber Wave plate een stuk duurzamer en gaat het dus ook langer mee dan een Carbonplaat.

Kenmerken van de Mizuno Wave Rebellion

De Wave Rebellion is perfect voor lopers die hun PR’s willen verbreken en snelle tijden willen lopen. De schoen heeft een High-end afwerking, zo bestaat het bovenwerken uit één laag airmesh wat zorgt voor een hoog ademend vermogen. Ook is er in de tong een klein laagje foam aangebracht zodat deze niet zorgt voor irritaties.

Het bekende MIZUNO ENERZY materiaal is nog verder doorontwikkeld naar MIZUNO ENERZY LITE. Dit materiaal in de tussenzool is gemaakt van nylon en is 22% zachter en 35% veerkrachtiger dan de normale MIZUNO ENERZY. De slijtzool is gemaakt van G3 Rubber, dit geeft veel stabiliteit tractie en grip tijdens het lopen. Ook is de schoen zeer stabiel dankzij de verbreding van de zool bij de voorvoet en de hak.

Ben jij opzoek naar een innovatieve en snelle schoen die naast snelheid ook veel stabiliteit en comfort bied? Dan is de Mizuno Wave Rebellion iets voor jou. Maak je klaar om jouw persoonlijke records te verbreken!

RUN FAST, WHATEVER YOUR FAST IS