Compressport hardloopsokken

14 May 2020
Compressport hardloopsokken

Tijdens het lopen verdienen je voeten de beste sokken. Je voorkomt natuurlijk het liefste blaren, warme voeten en overmatig zweet. Door hardloopsokken van Compressport te dragen, worden je voeten kilometers na kilometer tot aan de finish ondersteund. Om je wegwijs te helpen in de collectie, lees je hier alle voordelen van de hardloopsokken, trail sokken en recovery socks.

Uitstekende ondersteuning door Compressport hardloopsokken

Of je nu de 10K loopt, een halve of hele marathon, de hardloopsokken van Compressport ondersteunen je voeten tijdens iedere landing en afzet. Door het minimale stofgebruik voorkom je de kans op irritaties in je hardloopschoenen. De speciale linker- en rechtersok passen zich vanaf het eerste moment aan de anatomie van de voet aan. Alle hardloopsokken van Compressport zorgen voor lichte compressie door de strategisch geplaatste elastische band.

Een perfecte balans tussen bescherming, ondersteuning en comfort met Compressport trail sokken

De trail sokken van Compressport zijn het resultaat van jarenlang onderzoek. Je ervaart een perfecte balans tussen bescherming, ondersteuning en comfort. Door de 3D dots-technologie worden stappen gedempt, schokken geabsorbeerd en overtollig transpiratievocht wordt effectief afgevoerd. Compressport wijdt een reeks sokken die niet alleen vocht afvoeren, blaren en slijtage voorkomen, maar ook extra bescherming en ondersteuning bieden.

Spierpijn wordt voorkomen door Compressport recovery socks

Herstel wordt vaak over het hoofd gezien. Echter is dit de sleutel in je prestaties. De recovery socks van Compressport zorgen ervoor dat je voeten en benen niet opzwellen en spierpijn wordt voorkomen. Het naadloze ontwerp en de fijne vezels zorgen voor het extra comfort dat je nodig hebt om je training zonder pijn consistent te houden.

De geleidelijke compressie versnelt de bloedstroom waardoor er meer zuurstof naar de spieren komt. Dit proces helpt om gifstoffen sneller af te voeren. Het dragen van herstelsokken gedurende twee tot drie uur na de inspanning verlicht je benen van spierpijn of een ongemakkelijk gevoel van zwaarte.