atletiekunie

  • 0

Brooks Ravenna 10 vs. Brooks Ravenna 11

22 januari 2020
Brooks Ravenna 10 vs. Brooks Ravenna 11

De Brooks Ravenna 11 is de 11e versie op de inmiddels zeer geliefde antipronatieschoen van het merk. Het model is de opvolger van de Brooks Ravenna 10 en heeft een aantal veranderingen ondergaan. Wat het verschil is tussen de Brooks Ravenna 10 en de Brooks Ravenna 11, lees je in deze blog.

Meer foam in de voorvoet van de Brooks Ravenna 11

De Ravenna 11 van Brooks stimuleert je om je tempo te versnellen, wat voor afstanden je ook loopt. Daarom heeft de hardloopschoen meer foam in de voorvoet gekregen voor extra energieteruggave en demping tijdens je run. De GuideRails zorgt ervoor dat de impact op je knieën en enkels wordt verminderd en hierdoor wordt overpronatie tegengegaan.

Ook geschikt voor lopers met een neutrale afwikkeling

Ook al heeft de Brooks Ravenna 11 een overpronatie afwikkeling, de hardloopschoen leent zich ook uitstekend voor neutrale lopers. Vooral op lange afstanden merk je dat je benen vermoeid raken, met als gevolg dat je loopstijl gecorrigeerd kan worden. De interne bootie verzekerd je van een strakke pasvorm, zonder dat de hardloopschoenen beknellend aanvoelen.

Uitstekende grip op droge en natte terreinen

Loop je regelmatig op modderige of droge terreinen of combineer je het liefste beide ondergronden tijdens je run? De rubberen zool zorgt voor uitstekende grip en het flexibele bovenwerk houdt kou buiten. Doordat het bovenwerk uit één stuk bestaat, voorkom je de kans op schuren en irritaties tijdens je run.

De Brooks Ravenna 11 is medio februari bij Hardloopshop verkrijgbaar.