Brooks Glycerin 18 vs. Brooks Glycerin 19

29 January 2021
Brooks Glycerin 18 vs. Brooks Glycerin 19

De Glycerin van Brooks is een neutrale hardloopschoen, ontworpen voor je dagelijkse hardlooprondjes. Zonder twijfel kan dit, samen met de Brooks Adrenaline, het paradepaardje worden genoemd van het merk. Benieuwd wat het verschil is tussen de Brooks Glycerin 18 en de Brooks Glycerin 19? Je leest het hier.

De Brooks Glycerin 19 heeft een vernieuwd bovenwerk

Voor de inmiddels 19e variant van de Glycerin-familie heeft Brooks het bovenwerk aangepast. De vernieuwde mesh upper zorgt voor nog meer ventilatie voor een koele, zweetvrije loopervaring. Dit zorgt, samen met de opnieuw geconfigureerde tussenzool, voor een zachter en comfortabeler gevoel onder de voeten. De pluche binnenvoering omringt, samen met het mesh bovenwerk, je voeten voor een goede maar flexibele pasvorm.

Loop je op dit moment op de Brooks Glycerin 18, dan ben je ongetwijfeld bekend met de zachte DNA LOFT-demping. Voor de Glycerin 19 heeft Brooks nog meer DNA LOFT-demping aan de tussenzool toegevoegd. Dit zorgt voor de zachtste rit ooit, zonder dat je in hoeft te leveren op reactievermogen of duurzaamheid. De DNA LOFT-overgangszone maakt het bewegen van hiel tot teen ongelooflijk zacht en soepel.

GuideRails® voor extra ondersteuning in de Brooks Glycerin 19 GTS

Of je nu een neutrale afwikkeling hebt of tijdens iedere landing met je enkels naar binnen kantelt, en dus overproneert. Voor iedere loper is er een passende Brooks Glycerin 19 te verkrijgbaar. Voor het eerst krijgt de Glycerin er een antipronatieversie bij. De GTS harldoopschoenen herken je door de streepjes bij de hak. Deze subtiele verhoging houdt ongecontroleerde bewegingen onder controle. Zoals we gewend waren van voorgaande support schoenen, is er ook in de Brooks Glycerin 19 GTS GuideRails® terug te vinden.