Björn Borg hardloopkleding

15 March 2021
Björn Borg hardloopkleding

Björn Borg is een Zweeds hardloopmerk, gericht op mensen met een actieve levensstijl die er goed uit willen zien. De collectie hefet een unieke uitstraling, draagt erg fijn en is ook nog eens gemaakt van een duurzame kwaliteit. De producten van Björn Borg veranderen niet alleen je looks, maar nog belangrijker hoe jij je voelt. Het merk is ervan overtuigd dat door te sporten je mindset, ziel en lichaam beter in balans zijn en dat iedereen kan worden wat hij of zij wilt.

Björn Borg - Running From Daylight

De  Running From Daylight lijn is Björn Borgs topline hardloopcollectie. Deze collectie is geïnspireerd door de natuur en de oceaan. Dit uit zich in hardloopkleding die onwijs snel droogt, licht aanvoelt en voorzien is van allerlei handige details. Denk hierbij aan reflecterende elementen, zakken voor mobiele telefoon en een opening in mouwen om data op je hardloophorloge makkelijk te lezen.

Björn Borg - STHLM

De STHLM collectie is ontwikkeld door het eigen Björn Borg team, op basis van inzichten die zijn vergaard tijdens het trainen. De collectie valt direct op dankzij de camouflage designs, geïnspireerd op de Zweedse natuur. Daarnaast zijn veel items afgewrkt met een sterke branding, zoals opvallende logoprints

atletiek