Bereik je hardloopdoelen met de Garmin Venu 2 Plus

27 December 2021
Bereik je hardloopdoelen met de Garmin Venu 2 Plus

Nu het nieuwe jaar is gestart, is het ook tijd om te werken aan je goede voornemens. Begin je net met hardlopen? Train je dit jaar voor de 10K? Of verleg je je grenzen en ga je voor een halve of zelfs een hele marathon? De Garmin Venu 2 Plus is het ideale hardloophorloge om je doelen van 2022 te bereiken!

De Garmin Venu 2 Plus beschikt over geavanceerde functies

Als je op fanatiek niveau loopt, wil je meer en meer je lichaam beter gaan begrijpen. Een goed hardloophorloge is dan zeker geen overbodige luxe. De Garmin Venu 2 Plus beschikt over geavanceerde functies. Hierdoor leer je je lichaam beter te begrijpen.

Bellen en gebeld worden vanaf de pols met de Garmin Venu 2 Plus

Een van de nieuwste ontwikkelingen die de Garmin Venu 2 Plus door heeft gemaakt, is de belfunctie. Koppel je een compatibele smartphone met het hardloophorloge, dan is het mogelijk om te bellen en om gebeld te worden vanaf de pols. Het is zelfs mogelijk om de spraakassistent van je smartphone te gebruiken, om op deze manier te reageren op sms-berichten!

Luister je favoriete nummers, zonder je smartphone nodig te hebben

De ingebouwde muziekopslagfunctie van de Garmin Venu 2 Plus zorgt ervoor dat je altijd je favoriete muziek bij je hebt. Sterker nog, je kunt tot wel 650 nummers opslaan op het hardloophorloge. Daarnaast is het ook mogelijk om afspeellijsten van Spotify®, Amazon Music of Deezer te beluisteren. Maak verbinding met een draadloze hoofdtelefoon om zonder telefoon te luisteren. De Garmin Venu 2 Plus heeft meer dan 25 ingebouwde sport-apps, waaronder hardlopen, fietsen, golf, zwemmen, indoor klimmen en HIIT workouts.

De Garmin Venu 2 Plus is voorzien van een aantal handige functionaliteiten

De Garmin Venu 2 Plus is voorzien van een aantal handige functionaliteiten voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan veiligheids- en trackingfuncties en contactloze betalingen met Garmin Pay. Het hardloophorloge heeft een batterijlevensduur van maximaal negen dagen in smartwatch modus, tot wel 24 uur in GPS modus en 8 uur in GPS en Muziek modus.