ASICS Glideride 2 vs. ASICS Glideride

19 April 2021
ASICS Glideride 2 vs. ASICS Glideride

 

De ASICS GlideRide 2 is een neutrale hardloopschoen en een fijn model voor zowel korte als lange afstanden. De inmiddels tweede variant binnen de GlideRide -familie heeft een aantal updates gekregen. Wat het verschil is tussen de ASICS GlideRide en de ASICS GlideRide 2, lees je hier.

ASICS GlideRide 2 hardloopschoenen met een vernieuwd bovenwerk

De grootste update die de ASICS GlideRide 2 heeft gekregen, is een aanpassing in het bovenwerk. Dit betekent dat de upper beter ventileert en zachter aanvoelt. Een betere pasvorm is te danken aan de 3D print, die je aan de zijkant van de hardloopschoen ziet. Het  speciaal ontworpen mesh zorgt voor een uitstekende luchtstroom, terwijl het zich aanpast aan de natuurlijke vorm van de beweging van je voet.

Bespaar energie op lange termijn

Wist je dat het wetenschappelijk is bewezen dat de ASICS GlideRide 2 op de lange termijn energie bespaart? Door energie te verminderen tijdens de fasen van de loopcyclus, van voetstap tot teenafzet, kan de GlideRide 2 je helpen grotere afstanden af ​​te leggen. 

De hardloopefficiëntie wordt verbeterd

De ASICS GlideRide 2 is voorzien van de Guidesole -technologie. Deze speciale technologie bestaat uit een gebogen zool en verbertert de hardloopefficiëntie door de belasting van de onderste ledematen te verminderen. De demping met FlyteFoam-technologie wordt op de bovenste laag van de tussenzool geplaatst voor een zachte landing, terwijl de onderste laag van FlyteFoam Propel-technologie een meer responsieve terugvering genereert.

Een gemakkelijke voorwaartse rol wordt gestimuleerd

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zorgen de twee lagen FlyteFoam op de bovenste laag en de onderste laag van de tussezool voor veel loopcomfort. Tussen deze twee lagen in de voorvoet zit een plaat die de integriteit van de tussenzool helpt behouden. Je bent zeker van een gemakkelijke voorwaartse rol en de plaat stuwt de voet naar voren om soepelere en efficiëntere overgangen te creëren.