Nieuw binnen: ASICS GEL-Cumulus 26

29 February 2024
Nieuw binnen: ASICS GEL-Cumulus 26

Voeg comfort toe aan elke stap met de ASICS GEL-Cumulus 26. Dit model is een ware ster onder de hardloopschoenen en is je betrouwbare partner voor al je dagelijkse runs. Als ultieme allrounder verbluft deze schoen niet alleen met extra veel demping, maar ook met een opvallend licht ontwerp. Met een scherp oog voor comfort geniet je van een moeiteloze hardloopervaring waarbij je van een onrustig gevoel naar complete ontspanning wordt gebracht. En alsof dat nog niet genoeg is, omarmt het ontwerp een duurzame insteek, waardoor je niet alleen voor jezelf maar ook voor de planeet een stap in de juiste richting zet.  

In deze review delen we de nieuwe updates van de ASICS GEL-Cumulus 26 en voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is. 

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 8 mm
Gewicht: M 255 g/ V 220 g
Materiaal bovenwerk: Engineered mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: FF BLAST™ PLUS, PureGEL™
Materiaal slijtzool: FLUIDRIDE™-buitenzool

Updates van de ASICS GEL-Cumulus 26 versus de GEL-Cumulus 25

  • Meest energieke demping: De tussenzool is voorzien van FF BLAST™ PLUS-demping en PureGEL™-technologie voor de beste demping ooit. Je geniet van een ongekende zachtheid onder je voeten en een verbeterde schokdemping bij het neerkomen van je passen.
  • Lichter ontwerp: PureGEL™-technologie is alleen toegepast aan de achterkant, zodat je wel de belangrijke dempende eigenschappen behoudt, maar het gewicht van de schoen vermindert.
  • Vernieuwde buitenzool: De FLUIDRIDE™- buitenzool bestaat uit een mix van EVA en rubber voor een betere duurzaamheid en grip. Doordat het schuimmateriaal gecombineerd wordt met deze nieuwe buitenzool ervaar je een zachtere loopervaring en meer comfort.
  • Nieuw hielontwerp: De hiel heeft een meer gestroomlijnd ontwerp gekregen voor een moderne en trendy look.
  • Milieuvriendelijke insteek: 75% van het ademende Engineered mesh bovenwerk bestaat uit gerecycled materiaal, en ook de zachte ORTHOLITE™ X-30 kent een milieuvriendelijker productiepoces.

Conclusie

Stap in de ASICS GEL-Cumulus 26 en ervaar comfort zoals je dat nog nooit eerder hebt gevoeld. De vertrouwde energieke dempingstechnologieën in de tussenzool creëren een ongeëvenaarde zachtheid en een verbeterde schokabsorptie bij elke stap. Het lichtere ontwerp laat je moeiteloos door je kilometers vliegen zonder de cruciale dempende eigenschappen uit het oog te verliezen.

Met een vernieuwde buitenzool kun je rekenen op een verbeterde duurzaamheid en grip, terwijl het gestroomlijnde hielontwerp een moderne en trendy uitstraling geeft. Het comfortabele ademende bovenwerk en de zachte inlegzool hebben een milieuvriendelijke insteek, waarmee deze schoen bewijst dat comfort en duurzaamheid perfect hand in hand gaan.

Dus waar wacht je nog op? Ga elke run vol vertrouwen tegemoet met de ASICS GEL-Cumulus 26 en geniet van complete ontspanning bij elke kilometer die je trotseert.