Nieuw binnen ASICS GEL-Cumulus 25

17 April 2023
Nieuw binnen ASICS GEL-Cumulus 25

Word getrakteerd op comfort met de betrouwbare ASCIS GEL-Cumulus 25!

Hardloopschoenen maken die het beste voelen voor lichaam én geest, dat is wat ASICS al jarenlang doet. Met de nieuwste GEL-Cumulus™ hardloopschoen heeft ASICS weer een grote sprong voorwaarts gemaakt op het gebied van innovatie. De ASICS GEL-Cumulus 25 is energieker, zachter en responsiever dan ooit. Je leest hier hoe het comfort van deze veelzijdige hardloopschoen jou op je gemak stelt om je alledaagse runs met gemak te verslinden.

Een waanzinnig energieke pas

Comfort loopt als een rode draad door het 25e jubileum ontwerp. De schoen heeft meer demping onder de voet dan ooit tevoren dankzij een verhoogde stapelhoogte en het veerkrachtige FF BLAST™ PLUS demping in de volledige tussenzool. Hierdoor kun je een waanzinnig energieke run verwachten met een fijne schokabsorptie om kilometer na kilometer alleen maar comfort te ervaren. Om jou ook van genoeg ondersteuning te voorzien zijn de hiel en voorvoet wat breder gemaakt. Zo kun je rekenen op een stabiel platform met een ongekende responsiviteit!

Zachter en lichter dan ooit

De nieuwe PureGEL™ technologie vangt twee vliegen in één klap. Door het plaatsen van de PureGel direct onder de hak, is een optimale dempingstechnologie gecreëerd. Zo ervaar je nog zachtere landingen en soepelere overgangen dan voorheen, zodat jij aan comfort niets tekort komt tijdens je veelzijdige trainingen. En de tweede vlieg? Het PureGel materiaal is lichter en zachter dan je gewend bent en doordat de technologie alleen in de achtervoet is geplaatst, is de schoen in gewicht verminderd. Dat is pas dubbel genieten!

Duurzaamheid als toetje

Comfort en duurzaamheid gaan hand in hand samen bij de GEL-Cumulus 25. Door een extra comfortabel bovenwerk van Engineered Jacquard mesh te ontwerpen is de cirkel weer rond. Het bovenwerk is heerlijk ademend én is grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen om een betere toekomst na te streven. Afgewerkt met een duurzame OrthoLite™ X-30 inlegzool en AHAR® rubberen buitenzool kun je rekenen op een vertrouwd instapcomfort en een goede grip om natte ondergronden mee te trotseren. Zo word jij getrakteerd op een schoen die nooit teleur zal stellen!

De ASICS GEL-Cumulus 25 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond: Road
Gewicht: Dames ca. 225 gram / Heren ca. 266 gram
Materiaal bovenwerk: Engineered Jacquard mesh
Materiaal tussenzool: FF BLAST™ PLUS demping, PureGEL™ technologie
Heel drop: 8 mm