Asics Gel-Cumulus 23 VS Asics Gel-Cumulus 22

12 July 2021
Asics Gel-Cumulus 23 VS Asics Gel-Cumulus 22

ASICS GEL-Cumulus 23 VS ASICS GEL-Cumulus 22

De ASICS GEL-technologie ondersteunt en dempt nog steeds zoals je gewend bent. De GEL-technologie is al jaren een succesvolle formule welke zorgt voor een van de betere dempingsystemen die we kennen binnen de hardloopwereld. Dit blijft dus ook zo in de GEL-Cumulus 23-update.

FLYTEFOAM door de gehele tussenzool

Het meest opvallende verschil tussen de oudere Cumulus 22 en de nieuwe Cumulus 23 is het gebruik van FLYTEFOAM over de gehele lengte van de Cumulus 23 tussenzool. Doordat de FLYTEFOAM-technologie is gestapeld door de gehele tussenzool, ervaar je nog meer demping en wordt de responsieve druk gelijkmatig verdeelt van hiel tot teen. De GEL-Cumulus heeft niet alleen een uniek responsief gevoel, maar bevat ook ASICS 3D Space Construction-technologie om een meer persoonlijke draagervaring te creëren. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan de duurzaamheid van de schoen.

Update in de upper Mesh

De Upper Mesh heeft ook een update gehad. Het voelt een stuk zachter aan en is van hogere kwaliteit dan bij de Cumulus 22, dit zorgt voor nog meer comfort dan je al gewend bent.

Diepere Flexgroeven

Ook zijn de flex-groeven op de buitenzool van de Cumulus 23 zijn breder en dieper gemaakt dan de vorige versie. Dit zorgt voor meer flexibiliteit in de voorvoet, wat een positief merkbaar verschil maakt tijdens je run.