Alles over Mizuno hardloopschoenen

26 August 2022
Alles over Mizuno hardloopschoenen

Ga de weg op met de 5 core modellen van Mizuno

Of je nu net begint met lopen, traint voor een marathon, of gaat voor een nieuw persoonlijk record, Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Zo bestaat de collectie uit schoenen voor op de weg, voor trailruns en voor wedstrijden. In deze blog ontdek je alles over de 5 core modellen, voor op de weg, van Mizuno.

Mizuno Wave Rider 25

De Wave Rider is de optimale schoen voor hardlopers die op zoek zijn naar een lichte, dynamische schoen. Perfect voor zowel de korte als de lange afstanden. De ideale alledaagse trainingsschoen, een van de meest iconische schoenen in de markt. De Wave Rider biedt een uitstekende pasvorm en een direct en responsieve gevoel door middel van de Mizuno Wave Plate.

Mizuno Wave Inspire 18

Het ondersteunende broertje (of zusje) van de Wave Rider. Voor hardlopers met over-pronatie en een gemiddelde lichaamsbouw. Van beginnende hardloper tot lopers die trainen voor marathons. Een van de populairste ondersteunde modellen in de markt!

Mizuno Wave Sky 5

De Wave Sky 5 is een neutrale schoen gericht op ultiem comfort en maakt hiervoor gebruik van de Foam Wave technologie, die tot uiting komt in een kleine wave, voor extra stabiliteit, en een grote Wave, die zorgt voor sturing tijdens het afwikkelen. De perfecte schoen voor hardlopers die veel comfort zoeken en een zwevend gevoel willen ervaren tijdens het hardlopen.

Mizuno Wave Horizon 6

Een ondersteunende schoen met veel comfort en daarmee de ondersteunende versie van de neutrale Wave Sky. Voor gemiddelde tot bovengemiddelde lopers met over-pronatie die op zoek zijn naar extra ondersteuning in de vorm van een comfortabele schoen met geweldige demping.

Mizuno Wave Skyrise 3

Voor hardlopers die houden van een zwevend en veerkrachtig gevoel. Verbazingwekkende zachte demping en een hoog energierendement. De Mizuno Wave technologie geeft de loper verbeterde stabiliteit zonder in te leveren op het kenmerkende zwevende gevoel van deze schoen.