Alles over de PUMA ForeverRUN NITRO

1 March 2023
Alles over de PUMA ForeverRUN NITRO

De nieuwe PUMA ForeverRUN NITRO is gelanceerd en zet daarmee de nieuwe standaard voor stabiliteitsschoenen. Voor iedereen die wil ervaren hoe het is om eindeloos in het perfecte looppatroon te lopen, dan is hier de PUMA ForeverRUN NITRO. Met een sublieme combinatie van het befaamde NITRO foam en een RUNGUIDE systeem stimuleert deze schoen de optimale loopbeweging, waardoor overpronatie en blessures worden voorkomen. Hoe dat zit lees je hier.

Extra support voor iedereen

Iedere loper kantelt wel een beetje met zijn voeten naar binnen tijdens de landing van de pas, dit wordt pronatie genoemd. Het is gewoon de manier waarop je lichaam de impact van het asfalt opvangt. Maar kantelen je enkels tijdens de landing te snel, te ver of te weinig naar binnen dan kan dat zeer pijnlijke blessures veroorzaken. Enkele lopers ervaren deze overpronatie de hele run, maar veel lopers pas wanneer vermoeidheid optreedt of bij het lopen op hoge tempo’s. Kortom iedereen kan wel wat support gebruiken, maar niet per sé de gehele run.

Om die reden ontwikkelde PUMA de PUMA ForeverRun NITRO, een schoen die iedereen stimuleert te lopen met de perfecte loopbeweging en je corrigeert wanneer dat nodig is. Het RUNGUIDE systeem, NITRO foam en tal van andere technologieën maken dat mogelijk.

DOUBLE DENSITY NITRO FOAM

De tussenzool met Double Density NITRO zorgt met zijn demping voor de perfecte drukverdeling van je voet. Van de landing tot aan de afwikkeling van je pas ervaar je steeds weer een zeer stabiel gevoel, waarna je zonder enige moeite naar de volgende stap bouncet.

PWRTAPE TAPE

De ForeverRUN NITRO is uitgerust met de PWRTAPE technologie. Dit zijn verstevigingen aan de zijkant van de schoen en zorgen voor extra stabiliteit, comfort en support zonder dat het stijf aanvoelt en je natuurlijke beweging in de weg zit.

ONTWERP

Ook het ontwerp van de zool stuurt je in de perfecte loopbeweging. De vorm van de zool geeft een rocker effect, waardoor je bijna vanzelf naar voren wiegt. De mediale zone bij de voorvoet en een verbrede basis bij de achterkant voorkomen overpronatie bij de voor- en achtervoet. De extra steun bij de hiel houdt je staande en zorgt voor extra stabiliteit tijdens de landing.

Dit is waarom je weg bent van de PUMA ForeverRUN NITRO

  1. 1. Deze schoen begeleidt je naar jouw ideale looppatroon en corrigeert je alleen wanneer dat nodig is, anders niet. Zo geniet jij tot in de eeuwigheid van een soepele rit welke training er ook op het programma staat.
  2. 2. Aangepast damesmodel. De vrouwenvoet is geen kleine mannenvoet. Het damesmodel heeft een smallere hiel, een lagere voetboog en een voorgevormde instap voor maximaal comfort.
  3. 3. Grip op elk soort ondergrond. Dankzij de veelzijdige PUMAGRIP slijtzool kun je op elke verharde ondergrond goed uit de voeten.

De PUMA ForeverRUN op een rij:

  • - Soort afwikkeling: antipronatie
  • - Geschikt voor: verharde wegen
  • - Gewicht: 274 gram
  • - Materiaal tussenzool: NITRO foam
  • - Heel drop: 10 mm