Zweef over de weg met de HOKA Bondi 8

11 September 2022
Zweef over de weg met de HOKA Bondi 8

Maak je klaar voor een rondje eindeloos genieten met de HOKA Bondi 8. De nieuwste HOKA Bondi hardloopschoen is zo licht als een veertje, voelt zijdezacht aan, zorgt voor de zachtste landing ooit en begeleidt je moeiteloos naar de volgende stap. Een mix van superieure schokdemping, maximum comfort, ongekende souplesse en zachte materialen brengen jou binnen no-time in de flow.

Lichter, zijdezacht maar beslist geen softy

Deze neutrale hardloopschoen is ideaal voor een ontspannen drafje na een drukke werkdag, een herstelloop of een duurloop waarvoor je alle tijd neemt. Vergelijk de Bondi 8 met de Bondi 7 en je merkt al snel dat hij in alle opzichten beter is. De HOKA Bondi 8 is:

- Lichter: De lichtere schuimsamenstelling van de zool voelt zijdezacht aan en is tegelijkertijd beresterk. Deze krachtpatser voorziet je van superieure schokdemping en vangt elke klap voor je op.
- Soepeler: De hiel van de Bondi 8 is verlengd voor een betere afwikkeling. Met deze schoen dein je moeiteloos naar de volgende stap.
- Sterker: Speciaal geplaatst rubber onder de zool zorgt voor extra grip, maakt de schoen lichter en beter bestand tegen slijtage. Oftewel hij kan wel tegen een stootje en gaat langer mee.
- Duurzamer: Met gerecycled ademend mesh, een voering van gerecyclede materialen en Ortholite® Hybrid-sockliner krijg jij het niet zo snel heet onder de voeten en spaar je ook nog eens het milieu.

100% comfort is 100% genieten

De HOKA Bondi 8 is gemaakt om 100% te genieten van je loop. Loop je op verharde bospaden? Kijk om je heen, niet naar de grond! Met zijn stabiliteit en extra grip houdt deze hardloopschoen je overeind. Rondje door de straten? Dankzij de soepele afwikkeling en uitmuntende veerkracht zweef je nog net niet over de weg. Geloof ons, met deze hardloopschoen smaakt elke kilometer naar meer en wil je morgen weer.

HOKA Bondi 8 bij RunningDirect

Wil je ook maximaal genieten van je loop? Koop vandaag nog de HOKA Bondi 8 hardloopschoen bij RunningDirect. De hardloopschoen is verkrijgbaar als dames- en herenmodel in meerdere spetterende kleuren.