Hardlopen in de kou met de Craft SubZ collectie

27 September 2023
Hardlopen in de kou met de Craft SubZ collectie

Bereid je voor op dalende temperaturen en donkere dagen met de Craft SubZ hardloopcollectie. Craft heeft deze kledingcollectie bestaande uit hardloopjacks en longsleeves in het leven geroepen, zodat jij gewoon blijft hardlopen zelfs wanneer het kwik ver onder nul daalt. Hardlopen in de kou mag voor jou geen belemmering zijn wanneer je de succesformule draagt van perfect geplaatste warmtezones, maximale bewegingsvrijheid, reflecterende details en dat alles afgetopt in een stijlvolle look.

Ontdek de voordelen voor jou

De Craft SubZ-collectie, voluit de SubZero collectie, is ontwikkeld in Scandinavië door echte kenners van kou. Deze noorderlingen weten als geen ander wat jij nodig hebt om comfortabel te kunnen hardlopen in barre tot ijskoude omstandigheden. De uitkomst? Kleding die aangepast is naar jouw lichaam, zodat jij kunt hardlopen op (ijs)koude en natte dagen zonder dat je kou vat, oververhit raakt of inlevert op bewegingsvrijheid! Je leest hier de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze geweldige collectie: 

Biedt warmte zonder oververhitting

Een veelgestelde vraag voor hardlopers in de winter is hoe blijf ik warm zonder oververhit te raken? Met de Body Mapped technologie biedt Craft SubZ daar de oplossing voor. Met speciaal geplaatste warmtezones bij de borst van wind- en waterdicht Ventair®-materiaal heb jij het de gehele hardloopsessie aangenaam warm terwijl de jerseystof op de rug en armen bij de oksels zorgt voor een razendsnelle vochtafvoer, en opdrogend zweet jou geen koude rillingen bezorgd.

Extra zichtbaarheid bij hardlopen in het donker

Veilig hardlopen in het donker en bij slecht zicht blijft een uitdaging, maar niet met deze collectie. 360 graden reflecterende details zorgen ervoor dat jij all the way zichtbaar bent tijdens je avondloop, slecht weer of in de schemering. Zo voel jij je veilig wanneer je ook op pad gaat.

De pronkstukken van deze collectie

Comfortabele jacks en longsleeves zijn de key-items van deze stralende collectie en wij vertellen je waarom.

Craft ADV SubZ jacket

Het key item van deze stralende collectie is het Craft ADV SubZ hardloopjack. Het jack is uitgerust met Ventair®-materiaal op de borst, zodat jij gewapend bent tegen kou, regen en sneeuw. De Jerseystof op de rug en armen zorgt voor perfecte ventilatie en voelt als een zachte touch op het lijf. Uiteraard ben jij het schitterende middelpunt deze winter dankzij de 360 graden reflecterende details en met de duimgaten aan de uiteindes geniet je van extra warmte bij de handen.

Craft ADV SubZ longsleeve

Duiken de temperaturen nog verder onder de nul of is het een milde winterdag dan is de Craft ADV SubZ longsleeve jouw favoriet als onderlaag of single layer. Bij een gure wind duik je lekker weg in de hoge turtleneck die je gemakkelijk kunt openritsen wanneer je eenmaal op gang bent. De jerseystof zorgt voor de perfecte vochtgerulatie en met mesh bij de armen en nek is er geen sprake oververhitting. Duimgrepen bij de mouwen bieden je extra warmte en met een klein zakje op de mouw neem jij je belangrijkste items mee op pad.

Wil jij deze winter fluitend door de kou? Bekijk dan de gehele Craft SubZ collectie op RunningDirect en wees klaar voor hardlopen in de kou.