Review: adidas Solarboost 5

2 April 2023
Review: adidas Solarboost 5

adidas Solarboost 5 | De allemansvriend van elke hardloper

Wanneer hardlopen altijd naar meer smaakt en jij de Runner's High te pakken hebt dan is het tijd voor een betrouwbare trainingspartner die jou up-and-running houdt. De nieuwe adidas Solarboost 5 is zo’n partner die vooraan in de rij staat wanneer je al-weer een rondje wilt hardlopen. Deze hardloopschoen biedt je het complete pakket van perfecte ondersteuning, zachte demping en eindeloze energie en is gemaakt voor de regelmatige hardloper die aan het einde van zijn run alweer snakt naar de volgende. Kan deze schoen jouw hardloopverslaving aan? Je leest het hier.

Eindeloze bron van energie

What you give is what you get. Zoals bij de meeste vriendschappen is het geven en nemen en zo ook bij de adidas Solarboost 5. Uitgerust met de nieuwe generatie Light Boost middenzool geeft deze schoen je de energie terug die je erin stopt. Hard werken wordt beloond, wat voor soort training je ook volgt en welke afstand je ook bedwingt. Van snelle intervals tot aan het lopen van je tigste 10 kilometer, deze Solarboost 5 brengt je keer op keer naar de finish en daar voorbij.

Beresterk en Betrouwbare steun

Voor wie het liefst dagelijks een rondje gaat lopen heeft een sterke partner nodig aan zijn zijde. De Solarboost is beresterk en vangt met zijn Light Boost demping de harde klappen van het asfalt voor je op, om zo je gewrichten en spieren te sparen. Morgen weer lopen? Geen probleem! Om het plaatje compleet te maken kun je bij de Solarboost 5 weer rekenen op steun en toeverlaat van het befaamde adidas LEP 2.0 systeem. Het vernieuwde Linear Energy Push Systeem is een stukje stijver, biedt meer stabiliteit en pusht je nog harder vooruit bij elke stap, zodat jij onverbiddelijk door kunt gaan.

Maak meer impact, door minder impact te maken

De aarde is ons hardloopterrein en die houden we graag schoon, toch?! Om vervuiling te voorkomen en te verminderen zet adidas zich volledig in om een einde te maken aan plastic afval. Zo bestaat de Solarboost 5 voor ten minste 50% uit verschillende gerecyclede materialen, waardoor er minder polyester nodig is om deze schoen te maken. Ook kun je rekenen op heel wat extra kilometers loopplezier met de Continental™ Rubber-loopzool, waardoor de slijtzool en dus de schoen langer meegaat, je het milieu spaart en uiteindelijk ook je portemonnee. Win-win-win!

Elke run en iedere afstand de adidas Solarboost 5 wijkt nooit van je zijde. 

De adidas Solarboost 5 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond: Road
Gewicht: Dames ca. 279,4g / Heren ca. 279,4g
Materiaal bovenwerk: Bestaat voor minimaal 50% uit gerecycled materiaal
Materiaal tussenzool: Light BOOST
Heel drop: 10mm